Viikonlopun kukat ja kirppislöytö

Jaahas, se olisi lauantai taas! Hain päivällä vähän kukkasia viikonlopun iloksi, valinta osui tällä kertaa hurmaavan vaaleanpunaisiin jaloleinikkeihin. Kotimatkalla koukkasin myös pitkästä aikaa kirpparin kautta, ihan etsimääni en löytänyt mutta jotakin muuta kyllä… Tuo messinkinen valaisin tarttui mukaani muutamalla kympillä, minusta se on aivan ihana. Valaisimen lopullinen paikka on vielä vähän hakusessa, mutta se saa nyt ainakin hetken toimittaa lukuvalaisimen virkaa tuossa sohvannurkassa.
Olettekin jo kivasti osallistuneet edellisen postauksen arvontaan, kiitos siitä! Arvonta on käynnissä vielä torstaihin saakka, joten vielä ennättää hyvin mukaan.
Kivaa viikonloppua kaikille!
Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   Messinki pyörii minunkin mielessäni, näin kevätaikaan se on vielä jotenkin raikkaampi kuin kupari 🙂

  • 4.1

   sanoo

   Kiitos! Juu, ainakin toistaiseksi se jäi nyt tuohon sohvannurkkaan, eipä meillä itse asiassa jalkavalaisinta vielä olkkarissa ollutkaan.

  • 5.1

   sanoo

   Joo olihan tuo aika kiva löytö 🙂 Kirppikselle jäi vielä toinen messinkivalaisin, jossa oli kaksi pallonmuotoista varjostinta…Kiva oli sekin 🙂

  • 6.1

   sanoo

   Tuossa on kyllä kivan simppeli muoto, monet messinkijutut kun ovat vähän turhan kruusattuja… Välillä nappaa välillä ei 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *