Viikonlopulta

 
 
 
Viikonloppu kului kotiseudulla, kuvien maisemissa. Kamera jäi harmi kyllä reissusta, siksi nämä kuvat ovat poikkeuksellisesti kännykkälaatua. Tästä huolimatta en malttanut olla julkaisematta muutamaa, värimaailma kuvissa oli jotenkin niin kaunis ja seesteinen. Keskimmäinen kuva on vanhasta huoneestani, siinä olevasta valaisimesta kirjoittelen vielä enemmänkin. Tämä vanha Idman matkasi nimittäin nyt mukanani Turkuun ja löysi jo alustavan paikkansa meidän alakerrasta. Vanhoissa valaisimissa vaan on sitä jotain.
 
Kiitos edellisen postauksen kommenteista, vastailen niihin huomenissa. Nyt taidan laitella koneet kiinni tältä illalta ja mennä vielä hetkeksi pihalle bongailemaan tähdenlentoja. Tänään ja huomenna niitä on liikkeellä tavallista enemmän, nyt on siis hyvät mahdollisuudet saada toivomuksia toteen. 🙂
 
Mukavaa alkavaa viikkoa!
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Ihanan harmoniset kuvat! Vanhat valaisimet ovat mun heikkous… Oikeastaan valaisimet ylipäätäänkin. Tuo on Idman on aivan helmi!!

  • 1.1

   sanoo

   Kiitos! Mulla valaisimet ovat myös ehdottomasti se heikoin lenkki,niin vanhat kuin uudetkin. Onneksi valaisimia on vielä suhteellisen helppo sijoittaa, vaikka liika taitaa olla liikaa niissäkin…:D

 2. 3

  sanoo

  Symppis toi lamppu 🙂
  Heti tekee mieli lähteä kirppareille tekemään löytöjä. Kai sitä aina yhden valaisimen saa jonneen mahtumaan. On ne ihania.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *