Vierassänky

Hassutuksia, sanoivat jotkut, mutta minäpä anelin isäpapalta kaksi eurolavaa ja vahdin niitä kuin haukka saalista. Lomalla iltapuhteena niistä syntyi vierassänky/lukunurkka yläkertaamme. Lavojen lisäksi tarvittiin vain purkki kalustemaalia, runkopatja ja kangasta. Niin helppoa ja edullista, ja voittaa tylsät halpisvuodesohvat mennen tullen. Ja jos joskus silmä tähän väsyy, sen voi hyvällä omallatunnolla heivata vaikka saunatupaan – menetys ei ole kovinkaan suuri.

Tyynyinä toimii sekalainen seurakunta uusia ja vanhoja. Pilkulliset ostin pari vuotta sitten silloiseen kämppäämme istuintyynyiksi. Toimivat tarkoituksessaan hyvin, mutta sittemmin asuntojen vaihtuessa niille ei oikein löytynyt paikkaa; sohvatyynyiksi ne olivat liian suuret ja sänky oli jo varattu muille tyynyille. Nytpä pääsevät taas käyttöön. Töihinpaluun kunniaksi tänään tuli täydennettyä varastoja Day Homen pellavaisilla ihanuuksilla. Olen vähän heikkona erilaisiin koristetyynyihin, niitä tekisi mieli ostella vaikka kuinka. Yleensä järki kuitenkin voittaa ja tyynyt jäävät hyllylle. Nyt en voinut vastustaa, olivat niin passelit selkänojiksi.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Hei tuostahan tuli hieno! Kyllä siinä kelpaa köllötellä tyynyihin nojaten ja sisustuslehtiä lueskellen 🙂

 2. 3

  sanoo

  Malia:
  Joo, tuli siitä ihan kiva tosi pienellä vaivalla. Suunniteltu värikkyys tosin katosi johonkin matkan varrella…:)

  Iida:
  Kiitos 🙂 Erilaiset tyynyt ovat kyllä kivoja, ja niillä saa mukavasti vaihdettua koko tilan tunnelmaa aina fiiliksen mukaan.

 3. 5

  Anonyymi sanoo

  Hei kiva idea. Miten olet muutes ommellut tuon patjanpäällisen? Nimimerkillä "ei niin nokkela käsitöissä." 😉

 4. 6

  sanoo

  Malia:
  Totta 🙂

  Anonyymi:
  Täällä on toinen, joka ei kovin näppärää käsityötaitoa (eikä ompelukonetta) omaa. Kangas on vain pingotettu patjan päälle ja niitattu runkopatjan alla olevaan puukehikkoon. Tuli yllättävän siisti lopputulos, ja kulmatkin asettuivat suht siististi.

 5. 7

  Anonyymi sanoo

  Minunki mielestä tosi näppärä ja kiva tuli 🙂
  Kierrättämällä saa edullisesti ihania ja upeita sisustusjuttuja kottiin 🙂
  -anonyymi-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *