VETTÄ VIHREILLE | WATERING THE GREENS

Senkillä vihertää. Minulla on nyt taas vahva kasvikausi meneillään, ikään kuin isot viherkasvit toisivat kevään jo vähän lähemmäs. Totuuden nimissä täytyy kuitenkin tähän samaan syssyyn todeta, että onnistuin vastikään mädännyttämään ison kirjohuiskuni. Jäljelle jäi vain muutama uusi verso, jotka toivon mukaan lähtevät vielä uuteen kasvuun. Kasvia paikkaamaan hankin sitten tuon flamingonkukan, joka on kyllä sekin aika komea tapaus. Täytyy nyt koittaa petrata sen hoidossa, ettei kasvi koe samaa karua kohtaloa.
Tukholmassa ihastelin näitä kastelukannuja, mutta upeasta muotoilusta huolimatta en malttanut maksaa kastelukannusta ihan tuollaisia summia. Eilen käväisin pitkästä aikaa kirppiksellä ja kuinkas ollakaan, vähän samanhenkinen kannu nökötti hyllyllä kahden euron hintalapulla varustettuna. 

Oikeastaan piipahdin paikalle etsimään jotakin kaunista vintageteekannua, mutta näinhän kirpputoreilla usein käy. Etsimäänsä ei löydä, mutta eteen voi tulla jotain ihan muuta löytämisen arvoista.

 
This watering can is my latest flea market find, I found it on local place with ridiculous low price tag. I like the modern and clean look of it, it reminds me a bit of these beauties.
Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   Minä syytän pimeyttä! Ja ehkä vähän myös huolimatonta hoitajaa… 😉 No, onneksi kohta on taas valoisammat ajat käsillä, eiköhän nuo kasvit ala taas siitä kukoistamaan.

 1. 2

  Anonyymi sanoo

  Maija, missä ovat Turun parhaat kirppikset? Mistä tuon kannun löysit?
  Hilla

  • 2.1

   sanoo

   Löysin tämän kannun Turun Ekotorilta, käyn useimmiten Nummen Ekotorilla ja suurin osa kirppislöydöistäni on sieltä peräisin. Juuri muualla ei edes tulekaan käytyä, joten kovin kattavaa vinkkilistaa en nyt osaa antaa. 🙂 Kontista on joskus löytynyt kivoja juttuja ja Hassisen kirppiksellä pyörähdän myös silloin tällöin.

  • 3.1

   sanoo

   No sanopa muuta, mulla on vähän samoja taipumuksia… Tuon mädäntyneen tapauksen lisäksi onnistuin vastikään tuhoamaan yhden kaktuksenkin. 😀 Peukut pystyyn, että tuo flamingonkukka elää edes vähän pidempään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *