Väripaletti: puuteri

kuvat Bolig Magasinet ja valmistajat
Tämänkertaisen väri-inspiraation aihe löytyi kuva-arkistooni säilötystä tanskalaisen stylistin kodista, josta olen jo postaillutkin muutama kuukausi takaperin. Koko asunto on täynnä kauniin pehmeitä, puuterisia sävyjä, mutta värimaailma tiivistyy ehkä parhaiten tässä ylläolevan kollaasin kuvassa. 
Erisävyiset harmaat sopivat hienosti vaalean puun ja puuterisen roosan kanssa, mutta hento persikan sävy tekee kokonaisuudesta ihan erityisen. Sopivan haalea sävy liukuu hienosti yhteen muiden puuteristen värien kanssa. Persikka ei ole todellakaan ensimmäisten joukossa lempivärieni listassa, mutta tässä se näyttää jotenkin tosi freesiltä; ehkä osittain senkin takia, ettei tuota väriä ole juuri näkynyt viime aikoina. Ei ollenkaan paha, vai mitä tuumaatte?
Pieni pilkahdus mustaa ja suuren valkoiset pinnat, ja nämäkin sävyt raikastuvat sopivasti. Vaikkei oma sisustustyylini ole järin naisellinen, olen ihan hulluna näihin pehmeisiin sävyihin. Kaveriksi sopisivat vaikka Boontjen siipivalaisin ja klassisen kaunis Y-tuoli… Aijai.
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Täydellinen väribaletti -juurikin meidän kodin värit! Itsekään en osaisi sisustaa omassa kodissa persikan sävyllä, mutta ei ollenkaan hullumpi väri silti!

  • 1.1

   sanoo

   Ei niin! Tekisi mieli kokeilla sitä jossakin juurikin noihin muihin puuterisiin sävyihin yhdistettynä.

 2. 2

  sanoo

  Ekana ei tulisi mieleen persikka sisustuksessa, mutta kun se on yhdistetty muihin suosikkisisustusväreihini, se toimii. Raikastaa kivasti mustaa ja harmaata, pitää varmaan kokeilla jossain.

  • 2.1

   sanoo

   Toimii joo! Minunkin tekisi mieli testata sävyä, vaikka ihan vaan jossain pienessä tyynyssä, maljakossa tai printissä…

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Hyvältä näyttää, ihanat sävyt! Mitäs muuten sanoisit, sopiiko valkoöljytyn tammilattian (hieman punertava sävy) kanssa mieluummin viileämmän harmaa vai rusehtavan harmaa seinä tehosteeksi? sopiva harmaa on hakusessa, nyt ykkösenä tikkurilan G487/H487 mielessä, joka on tuollainen mutasävy, hieman rusehtava harmaa. Vinkkejä otetaan vastaan 😉 Tuossa ylläolevassa kuvassa lattia hieman näyttäisi punertavan ja seinä näyttää viileän harmaalta, on ainakin raikas kokonaisuus.

  • 3.1

   sanoo

   Tjaa, itse en ehkä laittaisi kovin rusehtavaa harmaata, ettei kokonaisuudesta tule liian punertava, mutta ehkä sellainen aavistuksen lämpimään taittava harmaa voisi sopia? Neutraali helmenharmaakin voisi olla raikas, kunhan väri ei mene liian sinertäväksi…:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *