VAPPUKOTIA

Vappuaatto on täydessä vauhdissa ja monella varmasti iltaan valmistautuminen on juuri nyt kuumimmillaan. Me ajateltiin viettää vappua pääosin kotona grillailemalla, toki kaupungillakin pitää pyörähtää ainakin lakituksessa ja markkinahumussa. Sen kummempia suunnitelmia illaksi ei kuitenkaan ole, otetaan iisisti ja relataan.

Koristelin kotia aika maltillisesti vappuun, muutamalla ilmapallolla ja vihreillä oksilla tulee riittävää keväistä tunnelmaa. Kävin hakemassa vapun kunniaksi Casagranden lelukaupasta muutaman heliumpallon, valintani osui kuinkas muuten kuin jännittävään ja iloiseen valkoiseen. 😉 Näitä palloja voi käyttää vapun lisäksi kaikenlaisiin muihinkin koristuksiin, juuri bongasin Lilyn toimituksen blogista vinkkejä heliumpallojen käytöstä hääkoristeinakin, toimivat kivasti siinäkin tarkoituksessa. Täytyy pitää vinkit mielessä kaikenlaisten kesäjuhlien varalta.


Itse vaihdoin palloihin valkoisen puuvillanarun tilalle tuollaiset kierteiset paperinarut, näin simppeleihin palloihin tuli kiva pieni yksityiskohta.

Vähän huononlaisista ennusteista huolimatta sää näyttää nyt täällä (toistaiseksi) melko aurinkoiselta ja lämpimältä, siispä taidetaankin  seuraavaksi karauttaa kuplan kanssa kylille. Eipä tässä muuta kuin seuraavanlaiset toivotukset kaikille:

Today and tomorrow we celebrate the First of May, I did some simple decorations for the party. Less is more also with my decorations, plain white balloons and fresh branches always do the trick.
Kommentit
 1. 9

  sanoo

  Nuo ilmapallot ovat niin kauniita! Kävitkö siis täyttämässä siellä omat pallot vai oliko heillä ihan yksivärisiäkin valikoimissa? Meillä on suuniteltu joskus jopa heliumpullon hankkimista, ett' saisi koristella juhlia ilmapalloilla.

  Auringonpaistetta vappuusi!

  -Paula

  • 9.1

   sanoo

   Heillä oli valikoimissa kaikenvärisiä palloja, myös paljon yksivärisiä, joista sai valita haluamansa. Minä otin omani kestokaasulla, jolloin pallot kestävät monta päivää, hinta taisi olla pari euroa kipale. Ei paha hinta kivasta juhlakoristeesta 🙂

   Kivaa vapun jatkoa myös sinulle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *