Vähän jo syksyistä

Kyllä se taitaa vaan olla niin, että syksy on ihan justiinsa tuloillaan. Vaikka aurinko paistaa, on ilma jo ihan erilainen; ei oikein tiedä lähteäkö ulos takilla vai t-paidalla. Katukuvassa näyttää näkyvän tasaisesti kumpiakin.

Kaivoin jo ensimmäisen kynttilätuikunkin kaapista ja laitoin olkkariin vähän ruskeampia sävyjä. Morrisin tyynyt saavat olla vielä hetkisen paikoillaan, pidän niistä niin kovasti. Torkkupeitto meillä on ollut käytössä ihan kesänkin ajan, iltaisin on niin mukava kaivautua sen alle. Mohairvillainen peitto alkaa olla jo aika nyppyyntynyt, ehkä olisi pian jo aika hankkia uusi tuon tilalle.

Minulla on harvinaisesti edessä pitkä viikonloppu, joka minun tapauksessani tarkoittaa niinkin pitkää kuin la-su vapaata 🙂  Se onkin sitten kesän viimeinen, ensi viikonloppuna alkaa taas opiskelut Lahdessa. Yritetään nauttia siis tästä viikonlopusta, nauttikaahan tekin!

Kommentit
  • 2.1

   sanoo

   Kiitos, kuin myös! 🙂

   Täydennän aiempia sisustusalan opintojani, ja opiskelen työn ohella Lahden muotoiluinstituutissa sisustusarkkitehtuuria.

 1. 4

  sanoo

  Tunnelmallisia kuvia. Itse kuvailin vielä kesän viimeisiä mansikkahetkiä:). Leppoisaa viikonloppua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *