MEHILÄISPESÄ | A CLASSIC CAME HOME

Instagram- ja Facebook-seuraajani näkivätkin jo kuvan pienestä mystisestä paketista, joka kotiutui meille tässä eräänä päivänä. Buy now, keep forever julisti boksi paljastaen iskulauseessaan jo ison osan sisällöstään, loppu olikin monelle lukijalleni varmasti jo kohtuullisen helppo pääteltävä.
Mallailin ikisuosikki Mehiläispesää meille jo tovi sitten, tuolloin jäin vielä pohtimaan vähän lämpimämpää vaihtoehtoa. Veri veti kuitenkin klassikon puoleen ja päätin trendijuttujen sijaan panostaa valaisimeen, joka tulee kulkemaan mukana todennäköisesti koko loppuelämän ajan. Tällä hetkellä ruokapöydän päällä, tulevaisuudessa ehkä sohvaryhmässä – luotan, että tämä klassikko löytää paikkansa missä ja milloin tahansa.
Meet Beehive, a new member of our family.
Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   Niin minäkin, ja päätinpä sitten lopulta panostaa haaveideni valaisimeen. Ei kaduta nyt ja tuskin ei myöhemminkään 🙂

  • 3.1

   sanoo

   Just näin, tähän lopputulemaan minäkin päädyin ja siitä syystä valinta osui nyt tähän. Tämä seuraa varmasti jokaisessa käänteessä, ja taipuu tarvittaessa vaikka olohuoneenkin valaisimeksi.

 1. 6

  Saara_hki sanoo

  Jesjesjes jes! Se sopi tuohon niin hyvin kun viimeksi kokeilit! Hyvä valinta:)

  • 6.1

   sanoo

   Kiitos 🙂 No juuh, en mä sitten enää sen kokeilun jälkeen päässyt ajatuksesta yli. Nämä viattomat kokeilut tuntuvat koituvan vähän vaarallisiksi täällä päin… 😉

  • 7.1

   sanoo

   Just näin, kyllä klassikko on aina klassikko! Mä aina ihailen myös sun Poulsenia, siinä toinen ikisuosikki. 🙂

 2. 8

  Anonyymi sanoo

  Kaunis ja mielestäni sopii teille hyvin. Itse laittaisin tilaan lisää väriä varsinkin tähän pimeään aikaan, tuohon takana näkyvään ikkunaan värikäs kuosinen verho, ja ehkäpä lisäisin värillistä liinaakin. Nämähän ovat niin makuasioita, mutta lamppu on ihana:)

  • 8.1

   sanoo

   Kiitos, onhan tuo aika ihana valaisin, yksi ehdottomia suosikkejani. 🙂 Mä meinasin laittaa tuohon peräseinälle taas vaihteeksi muutamia tauluja, jospa niistä tulisi vähän jytyä tuohon nurkkaan. Verhoja ei oikein passaa radikaalisti muuttaa, kun tuon ikkunan vieressä on kaksi samankokoista keittiön ikkunaa, joissa on jo värikkäät Marimekon verhot… :/

 3. 10

  sanoo

  Toi on niin hieno! Ja ei varmasti ihan heti kyllästy. Mutta millaisen valon antaa, valaiseeko enemmän alaspäin vai toimiiko myös yleisvalona?

 4. 11

  sanoo

  No ei varmasti, eiköhän tuosta ole kaveriksi pitkäksi aikaa. 🙂 Mehis antaa tosi kauniin valon, metalliritilät heittävät hienot varjot ja ne hohtavat upeasti pimeässä. Mutta ei tuo kyllä oikein yleisvaloksi passaa, suurin osa valosta heijastuu suoraan alas ja vieläpä melko kapealla valokeilalla. Ritilikön läpi heijastuva valo on loppujen lopuksi aika vähäistä ja himmeää. Sanoisin, että tämä toimii parhaiten just ruoka- tai sohvapöydän päällä, tai sitten pelkkänä tunnelmavalona.

 5. 12

  Anonyymi sanoo

  Niin kaunis valaisin! Kertoisitko, että mikä on hyvä ripustuskorkeus tälle valaisimelle sohvapöydän yläpuolella?

 6. 13

  sanoo

  Ihana! Itsekin nappasin Finnishdesignshopista Mehiläisen kampanjahintaan, mutta kromisena. Ainoa huono puoli on se, että meillä on lampun kanssa etäsuhde ja raahaan sen Suomesta Itävaltaan vasta ensi keväänä 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *