Uudet Pantonet

Pantonen värijärjestelmä on vuosien ajan ennustanut ja luonut uusia väritrendejä. Tämän vuoden trendivärin Emeraldin ja viime vuoden Tangerinen muistavat varmaan kaikki – ja nämä värit ovat kiistatta olleetkin viime vuosien kovimpia hittejä. Varsinkin tuo vihreä on ollut tänä vuonna todella iso juttu, väriä on näkynyt vähän joka paikassa.
 
Pantonen kevään 2014 trendivärit on nyt julkistettu. Mukana on taitettuja pastelleja ja pehmeitä sävyjä, kuitenkin kokonaisuus on aika värikäs. Saas nähdä mikä näistä nousee hitiksi, vai lyökö mikään kunnolla läpi.
 
Mikä väri on sinun suosikkisi, vai iskeekö mikään näistä?
Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   Joo, tuo on kyllä kiva väri ja aika suosittukin viime aikoina, joten miksikäs ei! Mä ainakin tykkään… 🙂

 1. 3

  sanoo

  Trendiväriksi veikkaisin Cayanne, mutta jotenkin tuo vaaleansinisen tyyneys nyt miellyttää silmää.

  • 3.1

   sanoo

   No joo, siniset ovat muutenkin tulleet viime aikoina taas esille, joten voisi kyllä hyvin kuvitella tuonkin värin nousevan taas pinnalle.

 2. 4

  sanoo

  Minä veikkaisin trendiväriksi Freesiaa. Itseäni miellyttää kovasti tuo harmaa Paloma – sisustuksessa se on helposti muihin tehosteväreihin yhdistettävissä.

 3. 6

  sanoo

  Värinä tykkään tosi paljon tuosta cayennesta. Tosin enpä tiedä siitä, että sopisiko se meidän sisustukseen. Muutenkaan en oikeastaan laita kotiani trendien perässä. Hankin sinne juuri sitä, mikä silmää miellyttää. 🙂

  • 6.1

   sanoo

   No näinhän se pitääkin olla, oma maun mukaista ja aikaa kestävää, trendien perässä ei kannata sokeana juosta. Niistä saa sitten ehkä vähän vinkkiä pieneen freesaamiseen ja ilmeen päivittämiseen, jos sellaista joskus kaipaa. 🙂

 4. 7

  sanoo

  Samat sanat täälläkin: cayenne uppoaa parhaiten. Ja harmaa, se on ikuinen suosikkini myös, vaikka vähän tylsä onkin <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *