Ulkotuoleja

Kivoja ulkotuoleja on vaikka kuinka monella valmistajalla, tässä muutamia omia suosikkejani. Näissä kaikissa tuoleissa on klassisen keveä muotoilu, mutta mukana on myös pieni annos leikkisyyttä. Sopivan kevyttä ja rentoa ilmettä siis, vähän persoonallisempaa kuin huonekaluhallien valmisryhmät. Lisäksi nämä tuolit ovat aika monikäyttöisiä, ne sopivat niin pienelle parvekkeelle kuin isompaan ruokailuryhmäänkin, ja toki myös sisälle.
Tosiaan, meilläkin olisi tarvetta parille valkoiselle ulkotuolille, mutta valitse nyt sitten näistä. Tämänhetkisiä suosikkejani ovat Masters- ja Tio-tuolit, mutta alarivi on myös aika houkutteleva… Kokoelma erilaisia tuoleja voisi näyttää myös aika hauskalta.
Mikä näistä on teidän lempparinne?
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Itse haaveilen Hayn Hee-tuolista, ehkä mustana tai valkoisena… Sopisi parvekkeelle vaikka kaksin kappalein pehmeän polyrottinkisohvan seuraksi…

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Masters on minun suosikkini näistä. Jännä juttu, sillä aluksi en niin kovin paljoa ko. tuolista tykännyt, kun se markkinoille tuli, mutta nyt se on jo alkanut miellyttämään silmää 🙂 Olen ajatellut hankkia meille yhden mustan Mastersin jossain vaiheessa.

  -I-

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Valinta olisi vaikea Mastersin ja Airin välillä. Sinin mainitsema Hee miellyttää myös.

  /sanna

 4. 4

  sanoo

  Tykkään näistä tuosta Magiksesta eniten. Taidan kuitenkin päätyä ikea roxö tuoleihin. Kristalia outdoorilla on kivan näköisiä ulkokalusteita, mutta en tiedä saako niitä suomesta.

  • 4.1

   sanoo

   Roxö on myös kiva, varsinkin se käsinojallinen versio. Harmi vain, että tuoli on sen verran leveä, etteivät ne taida mahtua rinnakkain pienen ulkopöytämme ääreen.

 5. 5

  Pirpu sanoo

  Mun suosikki on Massproduction Tio, tilasin viime keväänä meille mutta en sitten raaskinutkaan laittaa ulos..! Sopii sisälle niin hienosti. Tosin ulos noita tarvisi ainakin kaksi. Masters on kyllä myös tyylikäs.

  • 5.1

   sanoo

   Oi, kuulostaa kivalta! Luulen, että mullakin saattaisi käydä noin…varsinkin kun terassi on taivasalla ilman mitään katosta tai suojaa…:)

 6. 6

  Anonyymi sanoo

  Masters tuoli. Pohdin vain että pystyykö tuoleja pinoamaan. Tiedätkö pystyykö?
  -k-

Trackbacks

 1. […] tuolit ajattelin heivata kokonaan pois ja hankkia tilalle vähän kevyemmät, ehkäpä jotkut näistä tuoleista. Siinäpä urakkaa tälle viikonlopulle, terassipöydän ja kukkalaatikon hiomisessa mennee […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *