Työpisteellä

Nappailin tänään muutamia satunnaisia otoksia yläkerran työpisteestä. Työpiste ei ole (onneksi) kovassa käytössä nyt kesän aikana, joten pöytäkin on nyt kohtuullisen siistissä kunnossa. Polkka Jamin kuvittama Turku-opas on jäänyt majailemaan pöydälle hienon grafiikkansa vuoksi, pitäsikin tutustua paremmin oppaan paikkoihin. Häpeä myöntää, että osa Turun putiikeista ja ennen kaikkea nähtävyyksistä on itselle ihan vieraita. Jotenkin sitä jumittuu vaan tiettyihin paikkoihin, vaikka Turusta löytyisi nähtävää vaikka kuinka. Täytyy tsempata tämän asian kanssa.
 
Tuo Kartellin Papyrus-tuoli on muuten yksi omia suosikkejani Kartellin tuotannosta. Tuolista tulee mieleen vähän 60-lukulainen konttorituoli, ja muutenkin tuote on minusta aika epäkartellmainen, jotenkin kivan erilainen. Toimisi hyvin myös olkkarin pikkutuolina tai vaikkapa ”isännän tuolina” pöydän päässä. Täytynee testata jossakin vaiheessa.
 
Muistitaululle lätkäisin vaihteeksi pari lehdestä leikattua kuvaa, oranssien esineiden kokoelma sai puolestaan jatkoa varastosta löytyneestä retronitojasta. Näillä mennään taas hetki.
Kommentit
 1. 2

  Anonyymi sanoo

  Ihana työpiste, makia tuoli, mistähän noita saa, musta? Sulla ihana blogi, kauan seurannut mutta ekaa kertaa kommentoin 🙂
  Piia

  • 2.1

   sanoo

   Kiitos ja kiva kun kommentoit 🙂 Eiköhän noita saa tilattua kaikista Kartellia myyvistä liikkeistä, omani olen ostanut Koodista joskus monta vuotta sitten.

 2. 3

  sanoo

  Upea työpiste. Ja ihan mielettömän upea toi muistitaulu.
  Meidän työpisteellä nököttää samainen kuminauhapallo sekä mustavalkoinen muistilapputorni.

 3. 5

  sanoo

  Valaisin <3 Arisko se on? Meille löytyi kirpparikierrokselta ruskeana.

  Kirjoittelin muuten tuosta Aarrekartasta juuri kesäkuussa.
  Siinä oli niin paljon kivoja paikkoja, että suunnittelen ainakin vielä yhtä Turkupäipvää tälle kesälle 🙂

  • 5.1

   sanoo

   Enpäs tiedä merkistä, saattaa hyvinkin olla. Samanmoinen ruskea oli myös vanhempieni varastossa, sen luovutin veljelleni 🙂

   Täytyy tosiaan ottaa tuo aarrekartta käyttöön vielä tämän kesän aikana, lupaavia paikkoja siinä on tosiaan vaikka kuinka!

 4. 6

  sanoo

  Oooooo! Tuo valaisin, minun huoneessani oli lapsuudessa tuollainen! Onkohan se vielä vanhemmillani jossain tallessa, en muistanut sen olevan noin sympaattinen. :)) Tuonkaltainen muistitaulu voisi sopia meillekin, aika näppärä.

  • 6.1

   sanoo

   Hehh, tuo on kyllä aika symppis valaisin, eikun siis varastoja kaivamaan. 🙂 Tuo muistitaulu on kyllä aika näppärä, sinne on helppo sujauttaa kaikki liput ja laput jemmaan.

 5. 7

  Anonyymi sanoo

  Hei, tosi viehättävä on työpisteesi! Onko laatikosto Ikean mallistoa? Ja onko sinulla molemmin puolin samanlainen laatikosto? Olen tuumaillut tuollaista ratkaisua koululaispöydäksi. Vielä kolmas kysymyskin, eli onko pöytälevy myös ikealainen? Huvittavaa, että postailit juuri tästä aiheesta, koska olin suunnitellut etsiväni kuvia blogistasi koskien tuota kokonaisuutta. Onnistunut ja tyylikäs!

  • 7.1

   sanoo

   Kyllä vaan, Ikeasta on tuo koko pöytäkokonaisuus, taisi olla Vika Amon ja Alex-sarjaa. Toisella puolella pöytää on saman sarjan kaappi, jossa majailee tietokoneen keskusyksikkö. Ihan kiva ja edullinenkin vielä. 🙂

  • 9.1

   sanoo

   Kiitos, retroilu on välillä ihan jees 🙂 Muistitaulu on osoittautunut kyllä oikein näppäräksi, tuohon on helppo tehdä vaihtuvia kollaaseja ja sujautella muistilappuja kuminauhojen väliin.

  • 10.1

   sanoo

   Muistitaulu on Reisenthelin ja hankittu aikoinaan Koodista, nykyään sitä kannattaisi ehkä kysellä Stockan valikoimista.

 6. 11

  Anonyymi sanoo

  Kaunista. Mistä olet tuon kuminauhapallon ostanut? Ei olekaan tullut aiemmin vastaan. L

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *