Tunnustuksia

Rouva M-, Arjen ihanuusSisätiloissa– ja Made by Johanna -blogit muistivat minua tunnustuksella, joka on tarkoitettu pienille, alle 200 lukijan blogeille. Kiitosta vaan sinnepäin maininnoista! Kun haaste nyt tuli oikein näin monesta suunnasta, pitänee siihen vastata. Se menee siis seuraavanlaisesti: Kerro itsestäsi 8 asiaa, joita lukijat eivät vielä tiedä. No tässäpä tulee muutamia erittäin relevantteja tietoja meikäläisestä höystettynä Alvhemin satunnaisilla kuvilla:

1. Tämän te ehkä jo tiesittekin: unelmani on asua joskus vanhassa, hirsirakenteisessa
1900-luvun vaihteen talossa. Toisaalta vanhaan tehtaaseen tai vastaavaan
tehty loft-asuntokin olisi aika huippu.

2. Olen aikamoinen haaveilija, ja uppoudun välillä ajatuksiini niin,
etten näe tai kuule mitään muuta. Haaveilen keväästä, matkoista, asunnoista,
huonekaluista, vaatteista, vähän kaikesta, vaikkei asiat olisi lainkaan
ajankohtaisia. Se vaan on niin kauhean kivaa.

3. Pelasin melkein kymmenen vuoden ajan lentopalloa. Tämän lisäksi olen harrastanut monia muita lajeja. Nuorempana urheilinkin todella aktiivisesti, lähes viikon jokaisena päivänä. Nykyään yritän käydä salilla kaksi kertaa viikossa.

4. Olen hyvin perso makealle. Karkit, pullat ja muut maistuu aina kun niitä tarjotaan, taidankin olla vähän koukussa sokeriin. Karkeista salmiakki on ehdoton lempparini.

5. Tykkään silti kovasti myös terveellisestä ruoasta. Salaatit ja hedelmät ovat suurta herkkua. En myöskään voisi elää ilman
leipää.

6. Olen välillä aika hajamielinen. Siivoan mieluusti tavarat pois
silmien edestä, ja unohdan siinä sekunnissa minne olen ne tökäissyt.
Tavaroita sitten välillä etsitään kissojen ja koirien kanssa.Välillä
pitää myös tarkastaa tuliko ovi lukkoon, hella pois päältä jne.

7. Liittyen vähän edelliseen, jostain syystä
hammastahnaputkiloiden, kurkkupurkkien, ketsuppipullojen ja vastaavien
korkit jäävät usein auki tai löysälle.

 8. Usein en muista jälkeenpäin näkemiäni elokuvia. En tiedä keskitynkö enemmän visuaaliseen puoleen, vai ovatko katsomani elokuvat vain niin tylsiä. Varmaan sekä että.

Että näin. Haasteen voisin laittaa eteenpäin seuraaville sisustusta sivuaville 200 lukijan blogeille:

Villa Hedda, Näköisiä Kulmia, Musta peltikatto, Arkkitehdin tytär ja Reelinki
Olkaapas hyvät! 😉

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Hei,
  kaunis kiitos haasteesta ja viestistä. Löysin vasta nyt blogiisi, ja onpa täällä paljon ihailtavaa. Tiedänkin, miten loppuilta kuluu…

  Kivaa talviviikkoa!
  /Riitta

 2. 3

  sanoo

  Kiitos paljon haasteesta. Vastailinkin jo tähän noin viikko sitten. Olet muuten postannut tähän yhden ihanimman kuvan ikinä, tuo toiseksi ylimmäinen on yksi suosikkini. Mukavaa viikkoa.

  • 3.1

   sanoo

   No juu, huomasinkin sen juuri kun olin naputellut tämän menemään…:) Tuo kuva on kyllä kaunis, tuollainen keittiö olisi aivan unelma. Ei yläkaappeja, vain pitkää tasoa ja ah, mitkä lattiat! Kivaa viikon jatkoa sinullekin!

 3. 4

  sanoo

  Kiitos Anna! Paljastinkin jo jokin aikaa sitten 8 huikeaa salaisuutta itsestäni, mutta tunnus lämmittää silti:). Ja nuo kuvat ovat kaikki niin kauniita, tuollaista tunnelmaa haluan meidän uuteen kotiinkin! Terkkuja vielä täältä aurinkoiselta Leviltä!

  • 4.1

   sanoo

   No juu, tämä taitaa olla jo kiertänyt aika tehokkaasti ympäri…:) Ai että, siellä Levillä on varmasti upea vietellä hiihtolomaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *