Trukkilavasänky

Tässäpä yksi kaunis kuva, joka on bongattu kanadalaisesta Style at Home -lehdestä. Minusta tilassa on käytetty puuta oikein kivasti; vaikka sitä on paljon, vaikutelma ei suurien valkoisten pintojen ansiosta ole liian puinen. Käsittelemättömistä trukkilavoista kyhätty sänky näyttää erityisen kivalta, pystyyn nostetut lavat toimivat mainiosti sängynpäätynä. Meillähän on yläkerrassa vähän samantyyppinen idea, joka vilahtaa mm. täällä.

Lehtijutun teemana oli ”scandinavian style on a budget”, ja tämän kuvan lisäksi jutussa oli paljon muitakin kivoja ideoita (ja kauniita kuvia!). Niitä löytyy lisää Style at Homen sivuilta tai Anna G:n blogista.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Ei vitsit, tollainen ratkaisu olis tosi veikee! Ainakin toteutettuna noi lavat sängynpäätyyn! Mistähän moisia lavoja vois hankkia?

  • 1.1

   sanoo

   Sängynpääty on kyllä makee! Lavoja kannatta kysellä vaikkapa kuljetusyrityksiltä tai erilaisista myymälöistä, meillekin tulee töihin usein tarpeettomia lavoja kuljetusten yhteydessä.

 2. 2

  sanoo

  Mä tykästyn koko ajan enemmän ja enemmän noihin kuormalavoihin ja siihen, mitä kaikkea niistä voikaan saada aikaiseksi. Hauskan näköinen sänkyviritelmä! 🙂

  • 2.1

   sanoo

   Hauskan näköinen tosiaan ja jotenkin raikasta, kun lavoja ei ollutkaan maalattu. Lavoissa on kyllä se kiva puoli, että niistä saa loihdittua vaikka mitä…:)

 3. 5

  sanoo

  Kiitos vinkistä! Teidänkin trukkilavasohvasänky on kaunis. Minäkin olen miettinyt meidän saunatupaan vastaavaa, kun raksalle on alkanut jo mukavasti kertyä niitä lavoja…

  • 5.1

   sanoo

   Kiitos 🙂 Minustakin tuo on ollut ihan kiva ratkaisu, edulliset vuodesohvat kun tuppaavat usein olemaan vähän kökköjä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *