Troikka

Yhdeksi viime vuosien trendi-ilmiöksi on vähän yllättäenkin noussut tämä kuvan valaisin: Clas Ohlsonin tuiki tavallinen työmaatroikka, joka itse asiassa roikkuu meidänkin yläkerrassamme. Ja mikäpä siinä, valaisimen ulkonäkö on kieltämättä kivan teollinen ja hintakin edullinen. Vaikka villitys on jatkunut jo jonkin aikaa, voi troikkaa edelleen bongailla paitsi sisustusblogeista myös lehdistä, olipa se esillä taas tämän kuun Elle Interiörissäkin.

Minusta on mielenkiintoisinta bongailla valaisimen erilaisia käyttötapoja, joista muutama esimerkki alla. Tämä valaisin kyllä taipuu vaikka mihin!

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Itselläkin tuo troikka, mutta tällä hetkellä se vaan seilailee paikasta toiseen etsien sitä loistavaa paikkaa meiltä kotoa:) !

  • 2.1

   sanoo

   Meillä on vähän sama juttu, se on kyllä kiva tuossa roikkuvana, mutta oikeasti sillä ei ole juurikaan käyttöä tuossa…:)

 2. 3

  Anonyymi sanoo

  Meilläpäin sitä on aina kutsuttu roikaksi ja troikka taas on jotain hevospeleihin liittyvää 😉

  ~Menninköinen~

  • 3.1

   sanoo

   Rakkaalla lapsella on monta nimeä 😀 Joidenkin asioiden nimet kyllä muuttuvat alueellisesti aika hauskastikin… Itse ihmettelin Turkuun muutettaessa useita sanoja, vaikka ihan varsinais-suomesta olen kotoisin 🙂

 3. 4

  sanoo

  Itselläni ei vielä toistaiseki ole tuota moneen taipuvaa valaisinta.. mutta ehkäpä hankin pikapuolin, sillä on vaan niin makee 🙂

  • 5.1

   sanoo

   Niinhän se on! Ellessä oli kaksi tuollaista valaisinta sängyn molemmin puolin roikkumassa katosta, oli kyllä kivan näköistä.

 4. 7

  sanoo

  Meillä tuo samainen lamppu roikkuu lasitetun parvekkeen valaisimena. Partsin pistorasialle on sisällä katkaisin, joten toimii loistavasti. Sisäkäyttöönkin olen tuota miettinyt, mutta siinä tapauksessa pitäisi melkein vaihtaa valaisimeen johto.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *