Trendi: möhkälemaljakot

kuva Abaton

 kuva Daniella Witte

Viime aikoina tuollaisia vähän epämääräisen muotoisia ja värisiä möhkälemaljakoita on tullut vastaan useammassakin inspiraatiokuvassa. Melkeinpä voisi puhua jo pienestä trendistä, ainakin näin sisustusbloggaajien kesken. Mikäs siinä, pikkuisen kömpelot isot vaasit ovat aika upean näköisiä nykyaikaisten keveiden kalusteiden rinnalla. Taas sitä kontrastia sisustukseen.
Minulle ei ole tullut vielä vastaan sopivaa maljakkoa, mutta olisihan tuollainen asetelma aika upea vaikka valkoisen linjakkaan Muurame-tason päällä. Himoitsen myös isokokoista viherkasvia, kuten alemmassa kuvassa. Toisi vähän vehreyttä tänne sisälle – tosin en tiedä kuinka kauan se omassa hoidossa vihertäisi. Nimittäin jostain syystä meillä ei ole yhtään viherkasvia, vaikka niitä on aina välillä hankittukin…

Mutta joo, mitäs te pidätte noista möhkälemaljakoista?

Kommentit
  1. 2

    sanoo

    Ainakin noissa kuvissa möhkälemaljakot näyttävät oikein kivoilta! Tuovat kivasti rosoa pelkistettyyn sisustukseen. Tykkään erityisesti puukaapiin päällä olevasta pyöreästä vihreästä kulhosta – istuu kaapin päälle kuin nenä päähän!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *