Toldbod

kuvat Louis Poulsen, scandinaviandesign.com

Täytyy myöntää, että tykkään aika paljon nyt niin trendikkäistä värillisistä johdoista. Ne ovat rento ja kivan pirteä yksityiskohta, vaikka sitten itse varjostin olisikin se perus valkoinen tai vastaava. Olen jo jonkin aikaa ihastellut näitä Louis Poulsenin Toldbod 120-sarjan valaisimia; valaisimien väriyhdistelmät vain ovat niin herkullisia! Vitsit, minkälaisia ryppäitä näistä saisi tehtyä vaikka ruoka- tai sohvapöydän päälle!

Nämä olisivat oikein passelit myös meidän sisäeteiseemme – kattovalaisimet sieltä kun vielä puuttuvat. Olin kaavaillut tilaan Muuton Mhy-valaisimia, mutta törmään nyt näihin kaikkialla. Mistäköhän se johtuu, että kun himoitsee jotain esinettä, tuntuu se tulevan vastaan joka puolella ikäänkuin ärsyttäen ja kasvattaen himotusta? Ainakin minulle näin käy usein… Joskus näiden yli pääsee ajan kanssa, joskus ei auta muu kuin mennä ja ostaa päräyttää se juttu.

Kommentit
  1. 1

    sanoo

    Heh, sanopa muuta. Itse olen haikaillut Eames-tuolien perään jo pitkään – vaikka niille ei ole kodissamme a) paikkaa b) tarvetta. Ja siinähän se on taas tuossa alimmassa kuvassa 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *