Toivelista vuodelle 2013

Nyt kun joulut on juhlittu, on hyvä kääntää katseet jo pikkuhiljaa tulevaan vuoteen.

Coconut White-blogin Padmerine haastoi minut laatimaan pienen toivelistan tavaroista, jotka aikoo seuraavan vuoden aikana kotiinsa ostaa. Meillä alkaa olla koti jo sen verran kunnossa, että mitään suuria ostotarpeita ei ole, kaikki tärkeimmät huonekalut on jo kutakuinkin hankittuna. Pienet piristykset ja sisustuksen mausteet ovat sitten asia erikseen, pienesineitä ja tekstiileitä on aina kiva välillä vaihdella.

Aika tekstilivoittoinen tästä listasta tulikin, nimittäin ensi vuonna ostoslistalle soisi päätyvän ainakin kaksi ensimmäistä:

1. Uusi pehmoinen torkkuhuopa vanhan nukkaavan mohairhuovan tilalle. Mallia en ole vielä päättänyt, mutta neutraali väri ja graafiset kuviot houkuttelevat eniten.

2. Sisalmatto sisäeteiseen, tämä on pitänyt tilata jo yli vuoden ajan. Jospa ensi vuonna saisi aikaiseksi.

3. Uusi jakkara kuistille. Tällä hetkellä valkoinen Tolix on listan ykkösenä, toki myös Artekin jakkara tai joku kiva kirpputorilöytö passaisi. Nykyinenkin jakkara toimii tosin tehtävässään vallan hyvin, tämä toive kuulunee siis sarjaan ylimääräisiä himotuksia.

Mitäs kaikkea teidän listalle päätyisi?

Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   Kiitos, samoin sinulle! Kyllä sitä tavaraa alkaa kertymään vähän itse kullekin, käyttöesineitä voi sentään ostaa vielä hyvällä omallatunnolla 🙂

  • 3.1

   sanoo

   Se väri on minunkin suosikkini, jotenkin liika rustiikkisuus karisee raikkaan valkoisen myötä. Kivaa uutta vuotta myös sinne!

  • 5.1

   sanoo

   Niin no, en kyllä siitä osaa sanoa onko se tulossa takaisin muotiin – minusta se olisi vaan aika kiva vanhan talon kuistilla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *