THOSE TABLES

  kuvat Carl Hansen

Huvitan välillä itseäni haaveilemalla erinäisistä asioista, matkoista ja toisinaan materiastakin. Yksi tulevaisuuden haavehankinnoistani on ehdottomasti iso ruokapöytä; tällä hetkellä sellaiselle ei ole tilaa ja vanha pyöreä pöytä kelpaa oikein hyvin, mutta jossakin vaiheessa isomman pöydän hankinta tulee varmasti ajankohtaiseksi. Aina tasaisin väliajoin olen silmäillyt pöytiä ja etsiskellyt sitä täydellisintä vaihtoehtoa, nämä kuvat liippaavat jo melko lähelle tätä.
Carl Hansenin tuolit ovat yksiä kauneimpia huonekaluja mitä tiedän, mutta kylläpä merkiltä löytyy myös melkoisen upeita pöytiä. Kokopuiset pöydät edustavat merkin tuttua tanskalaiseleganssia, mutta niiden ohella iskin silmäni myös tuohon metallirunkoiseen versioon. Tykkään sen vähän teollisuushenkisestä, mutta kuitenkin klassisesta muotoilusta, pöytä on kaikessa yksinkertaisuudessaan ihan älyttömän hieno. Ehdottomasti tulevaisuuden haavelistallani.
Kyllä nuo tanskalaiset osaavat!
Dreamy tables from Carl Hansen.
Kommentit
  • 2.1

   sanoo

   No eikös ole upeita! Minä sanoisin puolestaan, että Carl Hansenilla on pettämätön tyyli, ihania tuotteita jokaikinen heillä. 🙂

 1. 3

  Anonyymi sanoo

  Metallirunkoinen kyllä muistuttaa ihan Ikean halppis pöytää…en huolis

  • 3.1

   sanoo

   No mutta onneksi makuja on monia, olisihan se tylsää jos kaikki tykkäisivät vain samoista jutuista. 🙂

 2. 4

  Anonyymi sanoo

  Samoja haaveiluja täälläkin, tai itse asiassa etsintöjä! Tuo ylimmän kuvan setti olisi niiin mun makuun, harmi vain, että tuolit eivät ole kovin hyvät istua. Niissä on minusta liian matala selkänoja ollakseen mukavat istua. Toisia yhtä hienoja tuoleja ei ole vielä tullut vastaan, joten etsintöjä jatketaan. Pöytiä minusta on helpompi löytää, tosin niitäkin suurina ovaaleina vähän naftisti näkyy. Sellainen olisi tämän hetken suosikkini.

  Pikka

  • 4.1

   sanoo

   Itse en olekaan koeistunut noita tuoleja, harmi juttu jos ovat epämukavat istua. Upealta ne näyttävät joka tapauksessa!

   Monesti juuri sopivia tuoleja onkin hankalampi löytää, niissä kun vaikuttavat ulkonäön ja materiaalien lisäksi ratkaisevasti myös istuinmukavuus, jonka kaikki kokevat vähän eri tavalla. Pöydissä ei ole tuollaista ratkaisevaa tekijää, niissä riittää usein se, että ulkonäkö ja mitat täsmäävät 🙂 Carl Hansenilla on näiden kuvien pöytien lisäksi myös hienoja ovaalinmallisia (jatkettavia) pöytiä, oletkos tsekannut ne?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *