Teippailua

Löysin tänään tavaroita kaivellessani kesälomareissulla Pinosta ostetut masking teipit, jotka olivat unohtuneet lipaston laatikkoon muiden tavaroiden sekaan. Piti heti teipata pieni inspiraatiokollaasi makkarin tyhjälle seinälle, joka kieltämättä kaipaisi eteensä jotain vähän tuolia järeämpää huonekalua, vanhaa lipastoa kenties. Sopivaa odotellessa täytyy kuitenkin tyytyä tällaisiin pieniin vippaskonsteihin. Kollaaseilla ja asetelmilla saa pelastettua aika paljon, joskus jopa tyhjänä ammottavan seinän.

Niin, ja siitä kollaasista – nyt inspiroi värittömyys, syysjutut ja Pariisi. Kirjaimista nyt on turha mainitakaan mitään, ne taitavat kuulua aina listani kärkipäähän. Syyskauden tuotteet ovat aina olleet suosikkejani niin sisustuksessa kuin muodissakin; usein kauteen liitetyt murretut, tummemmat sävyt sekä pehmeät tai rouheat luonnonmateriaalit vain tuntuvat aina omimmilta.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Syksy on myös ollut aina minun lemppariaikaa sisustus- ja muotirintamalla. Lämpimät tekstiilit, kynttilät ja murretut sävyt, siinä se on 🙂

 2. 3

  sanoo

  Minulla on sama Hayn laatikko yöpöytänä, jonka päällä yhtä muhkea pino lehtiä. 🙂 Kauniin ja inspiroivan kollaasin olit tehnyt.

  • 3.1

   sanoo

   Kiitoksia 🙂 Nuo Hayn laatikot ovat kyllä ihanan monikäyttöisiä. Harmi, ettei niitä enää valmisteta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *