Syysolkkari

Tosiaan, innostuin sunnuntain taljaostosten myötä järkkäilemään olohuonettamme vähän syksyisempään kuntoon, tässä lopputulos. Ihan pienillä tekstiili- ja esinemuutoksilla tuli taas ihan erilainen tunnelma, vai mitäs sanotte. Pieni järkkäily piristää aina kummasti.

Erityisen paljon tykkään juuri tuosta taljasta, laitoin sen nyt Hayn metallituolin päälle pehmikkeeksi. Tuoli itsessään on seilannut meillä yläkerran ja alakerran väliä jo yli vuoden verran, ostin sen alunperin yläkertaan vaaterekin kaveriksi. Nyt kuitenkin se näyttää minusta erityisen kivalta alakerrassa, juuri tuossa senkin vieressä.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Kyllä vaan – senkki + sen asetelmat, päällä ja seinällä, tuoli, talja, Gullichsenin tyyny… Kaunista!

  • 1.1

   sanoo

   Kiitos! Tykkään itsekin nyt tuosta kohdasta, ja tuolillakin tulee istuttua useammin kun siinä on tuo talja.

  • 3.1

   sanoo

   Niin tuo, nyt on pientä talja-hulluutta ilmassa… Tämän piti alun perin mennä saunatupaan, mutta en kyllä raaski viedä sitä minnekään. Ehkä pitää tehdä siis uusi reissu Ikeaan 😀

 2. 4

  sanoo

  Kaunista! Paljon näköjään löytyy samoja juttuja teidän olkkarista, mitä meidänkin 🙂

 3. 5

  Anonyymi sanoo

  Olen halunnut tuota Hayn tuolia valkoisena jo pitkään, mutta kun näin asuntomessuilla jollakin terassilla saman harmaana, aloinkin epäiröimään, kumpi..?
  Kauniita, harmonisia kuvia, jälleen kerran 🙂
  -J

 4. 7

  Anonyymi sanoo

  oih, mitä kuvia..piti tulla heti aamusta uudelleen näitä ihastelemaan 🙂 sulla on taito hyppysissä! Mukavaa alkavaa syksyä Sinulle!:) p.s. innolla käyn päivittäin(huom. väh.pari kertaa päivässä:)) kurkkimassa blogiasi, uusi postaus ilostuttaa joka kerta, eli iso kiitos ihanasta blogista 🙂

 5. 8

  Anonyymi sanoo

  Hyvältä näyttää! Olen itsekin miettinyt hankkivani tuon Hayn nojatuolin, kerro rehellisesti onko kuinka epämukava? Tiedän, että se on epämukava paljaaltaan, mutta riittääkö lampaantalja?

  • 8.1

   sanoo

   Lampaantaljan kanssa tuo on oikein mukava, ja jos vielä lisää tyynyn selän taakse, jaksaa siinä istua vaikka kuinka. Itseasiassa minusta tuossa on ihan hyvä istua paljaaltaankin, toki pitkiä aikoja istuessa on mukava laittaa vähän pehmikettä.

  • 9.1

   sanoo

   Oi kiitos! Olipas kyllä kiva laittaa välillä esiin vähän tummempia ja syksyisempiä sävyjä.

 6. 10

  Love it. sanoo

  Ihania inspiraatiokuvia. Juuri mieheni kanssa kerkesin eilen keskustelemaan nojatuoliostoksista. Kumpikaan meistä ei toivo massiivisen kokoista ja perinteistä pölytuolia olohuoneeseemme ja ajatuksissamme oli jotain kevyempää versiota. Täytynee näyttää kuvasi miehelle vielä illalla ja keskustella samoin Hay-tuolin ostosta =)

  • 10.1

   sanoo

   Kiitos! 🙂 Tuo on kyllä kiva tuoli, jos hakee jotain vähän kevyempää ja sirompaa. Tuossa on yllättävän hyvä istua ihan paljaltaankin, ja pidemmille istunnoille voi laittaa vähän pehmikettä alle 🙂 Tykkään kyllä kovasti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *