Syysjuttuja

Ikea on kyllä siitä pirullinen paikka, että sieltä ei oikein koskaan poistu tyhjin käsin. Tarpeita syntyy kummasti, vaikkei lähtiessä mitään kummempia ostosuunnitelmia olisikaan. Kävin tänään kurkkaamassa Ikean uutuuksia, mukaan tarttui pienten juttujen ohella tuo lampaantalja. Jospa sen myötä järkkäilisi olkkaria vähän syksyisempään kuntoon. Ainakin kaivoin jo lupaavasti kasan tummia tyynyjä esiin, ja ostinpa pari kukkastakin hommaa vauhdittamaan.

Netti muuten väittää, että Ikeasta saisi tätä nykyä vain tekotaljoja, mutta ainakin vielä näitä aitojakin oli iso kasa myynnissä. Tiedä sitten, vaihtavatko jatkossa tuon kokonaan feikkiin, toivottavasti eivät.

edit// Unohtui vallan muistuttaa, että K-Raudan lahjakorttiarvonta päättyy tänään puoliltaöin. Eli jos et ole vielä osallistunut niin kipin kapin klikkaamaan itsesi mukaan!

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Mä oon vissiin jonkun sortin poikkeus: poistun useimmiten Ikeasta kassajonojen ohi ostamatta yhtikäs mitään. 🙂 Kun lähimpään Ikeaan on matkaa vain joitakin kilometrejä, tykkään mennä sinne ihan vaan pyörimään ja inspiroitumaan. Harvoin loppupeleissä edes hankin mitään ikealaista kotiin, mutta sieltä saa kivasti ideoita jo olemassa olevien tavaroiden sijoitteluun tai muokkaamiseen.

  Tänään tosin olisin saattanut kiikuttaa kassalle sen mintunvihreän Råskog-tarjoiluvaunun, mutta eipäs sitä sitten ollutkaan saatavilla täältä. Höh.

  • 2.1

   sanoo

   Oo, tuopa on ihailtavaa 🙂 Ikea on kyllä inspiroitumiseen hyvä paikka, siellä on usein stailattu mallihuoneet oikeinkin taitavasti. Täytyy myöntää, että minullakaan ei ole kovin pitkä matka Ikeaan, mutta tässä tapauksessa se ei tunnu auttavan 😉

   Tuo Råskog vaikuttaa kyllä kivan monikäyttöiseltä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *