SYRJÄHYPPY KOTIGURUUN: MAKUUHUONEEN FREESAUS

Minua pyydettiin pienelle visiitille Glorian Kodin nettiyhteisö Kotiguruun, jonka kantavana ideana on esitellä kotien muodonmuutoksia. Bloggarin syrjähyppy Kotiguruun -sarjassa bloggarit esittelevät toteuttamiaan kodin tilojen muodonmuutoksia tai sisustusideoita, joiden avulla tilan tunnelma tai tyyli muuttuu.
Minä kirjoittelin meidän makkarista, joka kaipasikin vähän raikastusta ja eloa valjuun ilmeeseensä. Juttu tilan pienestä muutoksesta on nyt luettavissa täältä, kuvassa jo hiukan esimakua huoneen uudesta lookista. Täällä tykätään täysillä raikastuneesta ja selkeytyneestä makkarista, uppoaakos tuollainen  moderni mummolameininki sinne suuntaan?

I styled our bedroom for the summer and brought some new furnitures to the room. The article of this chance is now published on the webpage of finnish interior magazine Glorian Koti, click here to see the whole article with before and after pics (sorry, this time only in finnish).

Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   Joo, kyllä tuo lämmin puunsävy pehmensi tilaa ihan mukavasti, jotain tuollaista huone kieltämättä kaipasikin. Hurahdin ihan täysin myös tuohon kukkatyynyyn, niitä on ehkä pakko saada enemmänkin.

 1. 3

  sanoo

  Ei huoneessa kyllä ennenkään vikaa ollut, mutta nyt on vielä parempi : ) Senkki on upea! Vanhat huonekalut on niin kauniita, ja on hienoa kun ne voivat jatkaa elämää omassa kodissa. Oikein onnistunut muutos : )

  • 3.1

   sanoo

   Kiitos, mukava kuulla! Joo, vanhat huonekalut on kyllä ihania ja tykkään kovasti siitä kontrastista, mikä syntyy modernin ja vanhan välille. Vanhoista huonekaluista tulee jotain sellaista syvyyttä sisustukseen, jota on hankala saavuttaa pelkillä uusilla kalusteilla.

 2. 4

  Saara_hki sanoo

  Oot tosi hienosti kunnostanut senkin ja se todellakin on piste i:n päälle jo ennestään ihanassa yläkerrassa. Todella ihana lisä pelkistettyyn sisutukseen <3

  • 4.1

   sanoo

   Kiitoksia paljon! 🙂 Ajattelin vielä postata seuraavaksi itse senkistä ja sen kunnostamisesta vähän tarkemmin. Tuollaiset proggikset ovat aina niin kivoja, tykkään, että sisustuksessa näkyy myös oman käden jälki 🙂

  • 5.1

   sanoo

   Joo, se jotenkin selkeytti ja herätti eloon tuon kulman. Ehkä vielä jossain vaiheessa vaihdan tuon alakertaan ja tilalle tuon alakerran hitusen pienemmän senkin, se on ehkä vielä vähän sopusuhtaisempi tilaan. Mutta näinkin on ihan jees 🙂

 3. 6

  sanoo

  Näyttää tosi raikkaalta mutta kotoisalta! Juuri tuollaisia vanhoja ilmeikkäitä huonekaluja toivon löytäväni seuraavaan kotiimme..

  • 6.1

   sanoo

   Kiitos! Sitten vaan huutokauppoja ja kierrätyskeskuksia kiertämään, vanhaa kohtuuhintaista huonekalua on tarjolla vielä toistaiseksi ihan hyvin… vaikka tosin täällä kaupungissa aletaan jo vähän rahastaakin tällä trendillä, muutamissa paikoissa hinnat ovat jo aikasmoisia.

 4. 7

  Anonyymi sanoo

  Hei!
  Freesaus tarkoittaa kuullottamista. Siis ruuanlaittotermi. Miksi käytät sitä makuuhuoneen kunnostamisessa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *