Svenskt Tenn

Olen tainnut täällä jo moneen otteeseen todeta, kuinka kevään pikkuhiljaa lähestyessä on alkanut tehdä mieli yhä voimakkaampia värejä ja kuvioita. Svenskt Tenn on valmistaja, jonka tuotteita himoitsen erityisesti tähän aikaan vuodesta, onhan yritykselle tyypillistä juuri kirkkaat värit ja voimakkaat, usein kasviaiheiset kuviot. Kävin ihan vain varovaisesti kurkkimassa heidän nettikauppansa tarjontaa, ja sieltä löytyi seuraavanlaisia himotuksia:

Pari värikästä tyynyä piristäisi kivasti valkoista sohvaamme. Tarvetta olisi myös tarjottimelle, elefanttikuosi tai Manhattan ovat näistä ehdottomia suosikkejani. Stockholm-servetit olisi myös kiva lisä kattaukseen, vaikka meillä servettejä käytetään aniharvoin.

Viime keväänä tilaukseen lähti Manhattan-tabletit, jotka vilahtavat aivan blogini alkuaikojen postauksessa täällä. Tabletteja ei ole kuitenkaan tullut käytettyä kauheasti niiden muodon vuoksi; suorakulmaisia tabletteja kun mahtuu pyöreään pöytäämme nätisti vain kaksi kerrallaan. Tilasin ne optimistisesti mahdollista uutta suorakulmaista pöytää varten, mutta myöhemmin totesin vanhan pyöreän pöydän olevan tilaan vallan hyvä. Uutta pöytää ei siis ole lähiaikoina tulossa, ja tabletitkin taitavat vielä pysyä hetken laatikossaan. Ihan kivoja kattauksia kahdelle niistä saa toki nytkin loihdittua.

Tuntuu muuten hassulta, kun selaa taaksepäin vanhoja postauksia. Blogini ei ole ollut pystyssä vielä vuottakaan, ja silti tuntuu, kuin olisin tehnyt tätä aina. Kehitystä on alkuajoista tapahtunut paljon ja toivottavasti tapahtuu edelleenkin. Ei tästä voisi enää luopua, sen verran kiva harrastus tämä on. Kiitos teille kaikille lukijoille, teitä on lyhyessä ajassa tullut paljon. Kommenttinne saavat aina hymyn huulille!

Kommentit
  1. 3

    sanoo

    Oi, miten ihana blogi! Olen ollut tällaisesta herkusta aivan täysin tietämätön, kunnes ihana Rouva M listasi tämän suosikkiblogeihinsa. Jään heti kyllä lukijaksi! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *