Superfront

kuvat Superfront
Olettekos jo kuulleet Superfrontista? Kyseessä on yritys, joka tekee ovia, jalkoja, vetimiä ja tasoja Ikean kalusteisiin. Tuotteet ovat yhteensopivia Bestån, Paxin, Faktumin sekä tulevan Metod-keittiösarjan kalusteisiin. Mikä loistava idea, ja helppo keino tehdä Ikean massatuotteesta vähän persoonallisempi kokonaisuus.
Onhan näitä yrityksiä toki muitakin, kirjoittelinkin jo viime vuonna Prettypegs-yrityksestä, joka tekee niinikään jalkoja ikealaisiin. Superfrontissa on kuitenkin homma viety vielä pidemmälle, tarjonta on laajempaa ja mallisto on vain kertakaikkisen upea. Itse pidän eniten ehkä vetimistä ja jalkaratkaisuista, mutta muutkin jutut ovat kovasti mieleeni. Nyt vain miettimään, mikä meidän kodin ikealainen kaipaisi päivitystä…
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Kannattaa myös tsekata bemz:in verkkosivut. Bemz on Tukholmalainen firma joka tekee lähes kaikkiin Ikean sohviin ja tuoleihin mittatilauksena päällisiä. Valittavana on ihan älyttömästi erilaisia kankaita. Valikoimista löytyy jopa Svensk Tennin ja Merimekon kankaita. Etukäteen voi helposti testailla sohvan mallin valittuaan, minkälaiseksi sohva uudella päällisellä näyttää.
  http://www.bemz.com/en/

  • 2.1

   sanoo

   Eipä mitään 🙂 Nämä ovat tosiaan kivoja juttuja, mikä mieletön keittiö noista ovista syntyisikään, tai mikä muukin vaan tietysti 🙂

 2. 3

  sanoo

  Kiitos vinkistä, myös murkinamasu. Pitääpä tsekata saisiko ikean nojatuoliin jostain laippajalkaa..? Tai noita pronssivalkoisia nojatuoliin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *