Sunnuntaiaamuna

Meillä sunnuntaiaamut ovat viikon ainoita, jolloin ei ole kiire mihinkään. Keitellään kahvia rauhassa, syödään aamupalaa ja luetaan lehteä. Se, kumpi herää aikaisemmin, saattaa tuoda aamiaisen sänkyyn – se ei ole meillä ollenkaan harvinaista herkkua. Tänään voikkarit olivat jo kadonneet parempiin suihin, kun jaksoin kaivaa kamerani laukusta, enkä ruvennut niitä enää uudestaan tekemään. Sen verran feikattuja kuvia siis 😉

Kivaa sunnuntaita kaikille! Siellä on nyt niin ihana ilma, ettei viitsi enempää kökkiä koneen ääressä. Nyt ylös ja ulos!

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Hihihih, katoinki ensin, että melko tiukka dietti taitaa olla käynnissä. 😀 Suotakoon tämä feikkaus sunnuntaiaamuna. 😉

 2. 2

  sanoo

  Sunnuntait on vain niin mahti päiviä. Minäkin aamulla (siis päivällä) hehkutin, kuinka ihanaa on kun sunnuntaisin ei tarvitse kiirehtiä mihinkään ja voi nauttia aamu(päivä)kahvin ihan rauhassa. 🙂 Nautiskellaan vielä hetki.

  • 2.1

   sanoo

   Ai että, just nämä pitkät kiireettömät aamupäivät ovat niin parasta. Näitä saisi olla enemmän viikossa 🙂

 3. 3

  sanoo

  Ihana tapa tuoda toiselle aamiaista sänkyyn, muulloinkin kun jonain merkkipäivänä.:)

  Ps. Huippu juttu nuo pienemmille blogeille tarkoitetut tunnustukset, tässähän löytää harva se päivä uusia kivoja blogeja, niin kuin vaikka tämän sinun!

  • 3.1

   sanoo

   Onhan se kivaa, tosin nyt tuota tapaa ei pidä enää niin erityisenä, kun se on yleistynyt…:) Nämä haasteet ovat olleet kyllä kivaa seurattavaa, minäkin olen törmännyt moneen uuteen blogiin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *