Sunnuntai kotona

Taas olisi sunnuntai ja jo kolmas adventti, ihan hullua kuinka nopeasti tämä kuu hujahtaa.

Tämä päivä on kulunut aika leppoisissa merkeissä, eilisten pikkujoulujen rääppiäisiä maistellen sekä lehtien ja läppärin parissa loikoillen. Kulunut viikko oli tosi hektinen ja sen kyllä huomasi, tänään ei ole juuri muuta jaksanut kuin möllöttää sohvalla. No, kaipa tämäkin on välillä ihan hyvästä, varsinkin kun vieressä on ihan kohtuulliset puitteet laiskotteluun: lukemista, herkkuja ja kasapäin kynttilöitä.

Ensi viikolla pitäisi metsästää lahjat ja hoitaa siivoilut, sekä tehdä vielä viimeiset työpuristukset ennen pientä joulubreikkiä. Hulinaa siis tiedossa varmaan vähän itse kullakin, mutta sitten onneksi helpottaa. Siispä leppoisaa iltaa ja viikkoa, nautitaan tästä joulunalusajasta vielä kun sitä kestää.
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Ihania kuvia! <3 Täällä on mennyt sunnuntai samoissa merkeissä -tosin flunssassa sängyn pohjalla. Onneksi kohtaa koittaa joulu ja saa kunnolla ladata akkuja. 🙂

  • 1.1

   sanoo

   Kiitos taas <3 Voi, sitä minäkin odotan, on kyllä mahtavaa kun saa kerrankin ihan luvan kanssa pötkötellä ja olla tekemättä mitään. 🙂 Paranemisia sinne!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *