STYLEROOM

Viime aikoina on lanseerattu varsin mielenkiintoinen uutinen: Ruotsissa hitiksi noussut StyleRoom -verkkoyhteisö rantautuu vihdoin Suomeen. Yhteisössä pääsee kurkistamaan toisten kotiin albumeiden välityksellä, inspiroivista sisustuksista voi pitää omaa leikekirjaa ja kuvia voi kommentoida ja tykätä. Eli kyseessä on ehkäpä jonkinlainen Pinterestin ja blogien välimuoto.

StyleRoom avataan yleisölle 1.3., vielä tällä hetkellä käytössä on beta-versio sivustosta. Vähän kattavampaa infoa yhteisöstä löytyy esim. Riikan Weekday Carnivalista, linkistä löytyy myös ohjeet beta-version käyttöön.

Minua kiinnosti tietysti heti kokeilla tätä paljon puhuttua yhteisöä, joten loin testimielessä tunnukset jo tähän beta-versioon. Minut löytää siis nykyisin myös StyleRoomista nimimerkillä Pihkala. Kannattaa tutustua sivustoon, mikäli kaipaatte lauantai-iltaanne tekemistä, ainakin näin alkuun sivusto vaikuttaa oikein näppärältä – ja koukuttavalta.
Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   No todellakin! 🙂 En tiedä kuinka usein tuolla on aikaa roikkua, kun bloggailussa ja muissa sosiaalisissa medioissa menee kuitenkin se oma aikansa. Tosin ymmärtääkseni tuo ei ehkä vaadikaan niin säännöllistä päivitystä, vaan ennemminkin idea on se, että kuvat ja inspiraatio on helposti saatavilla aina niitä tarvittaessa… 🙂

  • 2.1

   sanoo

   Jännä kyllä nähdä miten tuo lähtee rullaamaan, ja nouseeko siitä samanlainen hype kuin Ruotsissa.

  • 3.1

   sanoo

   Käypä ihmeessä! Tunnukset siihen beta-versioon löytyy tarvittaessa ainakin tuolta Riikan blogista. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *