Sisäeteisessä

Olen kokonaan unohtanut esitellä uudet Mhy-valaisimet paikalleen asennettuna, tässä ne nyt ovat. Huomion varastavista porrasrumiluksista mainittakoon sen verran, että ne tulevat kyllä kokemaan muodonmuutoksen tulevana talvena. Vielä niille ei olla ennätetty kauneusleikkausta tekemään.

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Oo! mun mielestä nuo rappuset on tosi kivan näköiset! Aiemmassa postauksessa esittelit day birger et mikkelsenin tyynyjä. Myydäänkö niitä koodissa?
  -Leena

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Todella kaunista ja raikkaan näköistä! Tumma naulakko tuo kivan kontrastin muuten vaaleaan tilaan.

  -I-

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Mielestäni nuo mäntyrappuset näyttävät kauniilta ja kotoisilta, eikä niin tunkkaisilta kuin yleensä, kun muu ympäristö on puhtaan oloista. Väljää ja valoisaa kotonanne, vaikka luulisin, ettei neliöillä liiemmin juhlita!
  -J-

 4. 4

  sanoo

  Leena:
  No jaa, ehkä kauempaa ihan mukiinmenevät, mutta lähempää tarkasteltuna aikamoiset väkerrykset (edellinen asukas on ne itse väsännyt, ja tuhonnut samalla luultavasti aivan hyvät alkuperäiset portaat…)
  Tyynyt ovat Koodista kyllä 🙂

  I:
  Kiitoksia 🙂 Naulakko on juu ihan kiva kontrasti, meillä kun ei kauheesti tummaa muuten ole…

  J:
  Heh, kuvasta ei näe yksityiskohtia 🙂 Pahinta rapuissa ei ole väri (vaikka sekin kyllä vaihtuu), vaan työn laatu: jokainen askelma on vähän eri kokoinen, kolme alimmaista porrasta ovat kummallisen muotoiset, portaat narisevat kamalasti jne jne… Tosiaan aika kompakti paketti tämä torppa on, senpä takia suosin vaaleita värejä ja kevyitä kalusteita 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *