Siniviolettia

En ole koskaan juurikaan pitänyt violetista, itse asiassa se kuuluu harvojen inhokkivärieni joukkoon. Mutta vannomatta paras, näiden kuvien myötä tuli taas todistettua, että mikä tahansa väri voi näyttää hyvältä, kun se on yhdistetty oikein. Vai mitäs sanotte tuosta kuvien sinivioletin sävyistä; minusta ne näyttävät tosi raikkailta muuten aika neutraalilta ympäristössä. Matto tuo ihan oman säväyksensä tilaan, ja nuo siniset esineet – nam!
Minä koen muutenkin lempiväriasiat jotenkin kamalan hankaliksi, maailma kun on täynnä kauniita sävyjä, joista yhdistelemällä löytyy aina uusia ja uusia vivahteita. Valitse sitten niistä joku yksi. Yleensä vastaankin kysymykseen jotain hyvin ympäripyöreää, kuten että murretut sävyt taitavat olla kuitenkin ehkä niitä mieluisimpia. 
Kuinkas teillä on, löytyykö ehdoton lemppari tai inhokki?
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Hyvältä näyttää 🙂 Violetti ja lila ei kuulu myöskään omiin suosikkeihini, mutta viime talvena niitä löytyi yllättäen olohuoneesta. Tummanvihreä tuntuu aika kaukaiselta, mutta vannomatta paras…

  • 1.1

   sanoo

   Minä en ole vielä kerennyt kokeilemaan, mutta katsotaan kuinka käy… Syksyksi tuollaiset värit olisivat kyllä aika kauniita. Niinhän se menee, mieli muuttuu kun näkee jossain toimivan yhdistelmän :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *