Sinipunasävyjä

Kuvailin tänään töissä Muuton tuotteita yhteen heidän järjestämäänsä kilpailuun, tuo yritys kyllä keksii aina kaikkea pientä kivaa jälleenmyyjillensä. Tähän kuvaan tallentui minusta aika ihana värimaailma, jotenkin tuollaiset hempeät sinipunasävyt tuntuvat tällä hetkellä aika freeseiltä. Tuo kulmassa pilkottava vaaleanpunainen Visu-tuoli on aivan ihana, ihmettelen vähän itsekin ihastustani, sillä en yleensä niinkään piittaa tyttömäisistä sävyistä. Harmaaseen, mustaan ja vaaleaan puuhun yhdistettynä sävy on kuitenkin ihan täydellinen, ja neutraalit värit poistavat samalla liiallisen söpistelyn.

Kuva on otettu yhden maissa päivällä, silti ulkona on jo melkoisen hämärää. Jännä tämä vuodenaika. Pimeys on toisaalta ihanan tunnelmallista, vaikka toisaalta välillä olisi kiva nähdä vähän aurinkoakin. Kynttilöitä palamaan ja kuumaa juomaa eteen, eiköhän se näillä eväillä selätetä.

Kommentit
    • 1.1

      sanoo

      Onhan se kieltämättä kivaa juuri tunnelmoida hämärissä, poltella kynttilöitä ja takkaa ja juoda teetä. Ihan asenteesta kiinni 🙂 Tosin en kyllä pistäisi pahaksi välillä pienestä auringon pilkahdksestakaan…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *