Silityslauta

Olen varmaan jo ennenkin maininnut, kuinka en juuri pidä silittämisestä. Yleensä silitän vain kaiken välttämättömimmän, kauluspaidat ja sen sellaiset. Silityslautakin on ollut jo monet vuodet varastossa, käyttö on ollut niin vähäistä etten ole halunnut pitää sitä siivouskaapissa tilaa viemässä. Pakolliset silityshommat olen hoitanut vähän niin ja näin, yleensä vain jonkun pyyhkeen päällä.

Nyt kuitenkin gaalavaatteita silitellessäni hermostuin tähän epäkäytännölliseen systeemiini ja päätin kaivaa laudan esiin varastosta. Päällinen oli jo vähän kärsinyt, siispä niittasin päälle uuden, työpaikan varastosta löytyi sopivasti vielä pieni jämätilkkunen Pythagoras-kangasta. Ilme uudistui heti ja nytpä tätä lautaa ei tarvitse enää piilotella, se saa jäädä nojailemaan rennosti seinään pukeutumisnurkkauksessa. Jospa laudalle tulisi enemmän käyttöä jatkossakin, kun se on heti käden ulottuvilla.

Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   No eipä oikein raaskisikaan ja hyvä niin, ehkäpä tälle tulee enemmän käyttöä näin 🙂

   Olen tällä hetkellä ihan hullaantunut tuohon kankaaseen, minulla on vielä pienet tilkkuset joista ajattelin ommella tyynyt. Saisihan tuosta toki kaikkea muutakin kivaa loihdittua 🙂

  • 2.1

   sanoo

   Tuo kangas on ruotsalaisen Ljungbergin valmistama ja Pythagoras nimeltään. Kuvion on suunnitellut Sven Markelius jo 50-luvulla.

  • 3.1

   sanoo

   Kivan näköinen tuo sinunkin lautasi! Minäkin ajattelin ensin jotain mustavalkoista, mutta kun löysin tuon jämäpalan päätin käyttää sen hyväksi. Tuo on kuitenkin helppo vaihtaa mikäli joskus kyllästyy.

 1. 5

  sanoo

  Upea kangas! Todellinen väripilkku 🙂
  Mä päällystin juuri meidän laudan Ikean trådklöver-kankaalla..

  • 5.1

   sanoo

   Joo, tuo on kyllä aikamoinen piristys 🙂 Ikeasta löytyy kyllä nykyään vaikka kuinka kivoja kankaita, pitäisikin mennä joku päivä tutkiskelemaan…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *