Siivouspäivä

Mulla on tänään vapaapäivä ja vietän sen – yllätys yllätys – siivoilun merkeissä. Se on oikeastaan ihan kivaa, tykkään siivota, kun olen yksin kotona. Ei ole kukaan tiellä kun minä viuhdon imurilla 😉 
Kylppäri sai puhtaat valkoiset käsipyyhkeet, mummilta saadut Finlaysonin Reilut (ihanan pehmeät muuten) ja vaihdoin saippuapullonkin vaihteeksi Vippiin. Merellinen huonetuoksu on majaillut kylppärissä jo jonkin aikaa ja kaipaa kohta jo täyttämistä. Tämä tuoksu on raikas mutta minulle sopivan mieto, en oikein tykkää liian vahvoista tuoksuista. Tähänkin on jo tottunut, eikä tuoksua aisti yhtään niin selvästi kuin aluksi.

Nyt olisi jäljellä vielä yläkerta, joten täytynee jatkaa puuhailua, että pääsee joskus tuonne aurinkoonkin. Mikäköhän siinä on, että kaikki siivousinto laantuu aina kun on saanut alakerran valmiiksi. Yläkerta on enemmänkin sellaista pakkopullaa, joka vain huitastaan nopeasti valmiiksi.

Kivaa ja aurinkoista päivää! Se olis kohta taas viikonloppu. Ihan hullua.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Sama juttu, tykkään heilua yksin mopin varressa. Joskaan näitä puuskia ei nyt hirvein usein kyllä leimahda. :] Mukavaa päivää myös sinne.

  • 1.1

   sanoo

   Heh, minä kyllä aloitan usein innostuksen puuskassa hyvinkin reippaasti, mutta into hiipuu sitten jossain kohdassa 🙂 Mutta joo, kivampaa on kyllä siivota, kun ei ole ketään vieressä pällistelemässä.

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Hain itse pitkään tuollaista hajustetta pikkuvessaan ja löysin Pentikiltä (ilmeisesti uutuuksia) sitrus-tuoksun, josta olen pitänyt paljon. Pitänee pitää mielessä myös tämä sinun esittelemäsi, kun tuo Pentikin loppuu.

 3. 3

  sanoo

  Sinulla on aina niin esteettisesti ihania valokuvia, joten blogisi on todella ilo silmälle. 🙂 Tätä huonetuoksua pitäisi itsekin testailla, pidän siitä, että wc:ssä tuoksuu raikkaalle.

  • 3.1

   sanoo

   Oi, kiitoksia! Välillä sitä tuntuu vähän hölmöltä ottaa kuvia jostain tälläisistä purkeista ja purnukoista, mutta toisaalta kaikenlaisten lähikuvien ottaminen on aina niiin kivaa 🙂

   Minä kanssa tykkään, että vessassa saa olla raikas tuoksu, keinotekoinenkin, kunhan se ei ole liian ärtsy.

 4. 4

  sanoo

  Minun vapaapäivät menee myös usein siivotessa, sillä se on mielestäni niin rentouttavaa puuhaa. Siinä näkyy heti työn tulos, sekä sen jälkeinen fiilis puhtaasta kodista on niin parasta 🙂

  Sinulla on ihanan kodikas blogi ja kotikin. 🙂
  Mukavaa ja aurinkoista kesää.

  • 4.1

   sanoo

   Se on ihan totta, minäkin rakastan fiilistä puhtaasta kodista! Yleensä pyrin aina siivoamaan niin, että viikonloppuna saisi nauttia puhtaasta kodista, eikä silloin enää tarvitsisi miettiä siivoiluja.

   Kiitoksia paljon, ja mukavaa kesää sinullekin! (ihanaa, kun nyt voi jo toivottaa mukavaa kesää, ei enää mitään kesän odotuksia :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *