Siivousmietteitä

Pientä blogihiljaisuutta on ollut täällä päin ilmassa, illat ovat taas täyttyneet kaikenlaisista hommista, eikä sitä millään malttaisi kökkiä kauniina päivinä sisällä. Nyt olisi kuitenkin ihan viimeinen aika aloittaa siellä operaatio kevätsiivous, josta ensimmäisenä askeleena sain jo raivattua vähän tilaa tasojen päälle. Liiat asetelmat saavat nyt väistyä ja tilalle jotain yksinkertaista ja nättiä, vaikkapa vain kasveja kuvien tapaan. Jotenkin silmä väsyy nyt liialliseen tavaraan.

Yleisen järjestelyn jälkeen seuraavana listalla olisi ikkunanpesu, joka vanhassa talossa on aina se oma operaationsa. Vanhat ikkunat aukeavat ulospäin, joten sisäkierroksen jälkeen täytyy tehdä samanmoinen ulkona, A-tikkailla horjuen ja niitä ympäri taloa roudaten. Lopputulos tosin palkitsee tässäkin tapauksessa aina vaivan.

Jokos teillä on kevätsiivot tehty ja koti kuosissa?

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Täällä on vähän samanlaiset mietteet. Kunhan selviän tämän viikon opintotehtävistä, alkaa kaappien ja ikkunoiden puunaus. Valo ei anna enää armoa :)!

 2. 2

  sanoo

  No ei anna ei, kauhistelen samaa joka kerta kun aurinko paistaa ikkunoista 😀 Vähän sama juttu täällä, kunhan yksi opintoprojekti tässä valmistuisi, saisi kotikin toivottavasti vähän enemmän huomiota. Onneksi kohta on jo kesä. 🙂

  • 3.1

   sanoo

   Oi vitsit, minäkin olen vähän haaveillut moisesta, sillä tuntuisi saavan puhdasta niin näppärästi. Tosin en tiedä tulisiko pesurille loppujen lopuksi käyttöä, minä kun en kuitenkaan ole mikään innokkain siivooja…:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *