Senkillä

Tykkään pitää sisustuksen suht yksinkertaisena ja niukkana, enkä halua pitää liikaa tavaroita esillä. Kodissa on kuitenkin minusta kiva olla muutama taso, lipasto tai senkki jonka päälle voi rakentaa runsaitakin vaihtuvia asetelmia. Näin saa helposti vaihdettua ilmettä aina fiiliksen ja vuodenaikojen mukaan eikä koti näytä liian kliiniseltä.

Meidän olohuoneen senkillä majailee yleensä Bourgie, jokin kukka ja vaihtuvia elementtejä, usein kirjoja tai lehtiä. Tällä hetkellä myös kaksi kaunista taulua, jotka olisi tarkoitus ripustaa seinälle, kunhan vaan joku ehtisi käydä kehysostoksilla.

En tiedä olenko jo sanonut tämän aiemmin, mutta pidän Bourgiesta hurjasti enemmän siirrettyäni sen vanhan 60-luvun senkin päälle. Yhdistelmä on niin vastakohtainen, että se toimii. Ennen valaisin oli valkoisen Muuramen tv-tason päällä, joka oli sille vähän liian tylsä paikka. Nämä kaksi yhdessä olivat turhan modernit ja ”asuntomessumaiset”, jos ymmärrätte mitä tarkoitan. Tuttu valaisin sai ihan uutta potkua eri aikakauden kalusteesta.

Että semmoista tänään. Vielä muutama päivä ja ollaan etelän lämmössä!
Ai että.

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Lämpöiset värit ja kiehtovat figuurit tauluissa, sopivaiset senkkikaapin seuraan. Vieläkö funtsit kaapin sävyttämistä uuteen väriin? terv mami

 2. 3

  sanoo

  anonyymi:
  Kyllä senkki saa pysyä nykyisen värisenä, se jotenkin raikastui kun siirsin sen valkoisen sohvan ja pöydän väliin. Ja sopii ton pyöreen sohvapöydän kanssa 🙂

  Meän Satu:
  Kiitos! Nautitaan kyllä parhaan mukaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *