Seinällä

Ehdin kuin ehdinkin nappaamaan tänään muutaman kuvan kunnostamastani String-hyllystä, tällainen siitä sitten tuli. Hioin vanhat maalikerrokset hyllyistä tasohiomakoneella, niiden alta paljastui vanha tiikkiviilu, jonka halusin ehdottomasti jättää näkyviin. Levitin vain päälle vähän Osmo Colorin huonekaluvahaa, sävytettyä sellaista, jotta pahimmat epätasaisuudet peittyisivät. Vuodet autotallissa olivat nimittäin jättäneet jälkensä muutamaan kohtaan, ja pari kertaa hiomakonekin haukkasi vähän liikaa… Hyllyistä jäi vähän epätasaiset, mutta minusta se ei haittaa, hyllyjen ikä saa näkyä. Kannatusritilät hioin ihan käsipelillä ja spreijasin mustaksi.

Minusta hyllystä tuli ihan nätti, ja se täyttää kyllä hyvin paikkansa yläkerrassa. Jotenkin tuo tumma väri on hyllyssä erityisen kiva, alakerran valkoiset hyllyt näyttävät kieltämättä vähän pliisulta tuon rinnalla…:)

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Vau, siitä tuli tosi upea! Nopealla vilkaisulla ei erottaisi uudesta saman värisestä. Oot kyllä taitava ja viitseliäs!

  • 1.1

   sanoo

   Kiitos! Ei tuo niinkään taitoa vaatinut, ehkä viitseliäisyyttä hieman. Maali oli nimittäin aika kovin kiinni ja useampi ilta kului sitä rapsutellessa…:)

  • 2.1

   sanoo

   No kyllähän sillä kieltämättä on tunnearvoa enemmän, tuo kun on aito vanha hylly, joita ei saa enää kaupasta… Ja toki sitä nostaa myös se, että on nähnyt vähän vaivaa sen eteen 🙂

  • 3.1

   sanoo

   Kiitos! alkuperäinen suunnitelma oli maalata hylly kokomustaksi, se oli siis ennen kuin tiikkiviilu löytyi maalikerrosten alta. Nyt olen kyllä aika happy että siellä oli sitä viilua 🙂

 2. 4

  sanoo

  Upea tuli!! Edellisen postauksen matto oli kanssa ihana vaikka violetti ei ole koskaan kuulunut minunkaan sisustusmakuun lukuunottamatta yhtä "perintöshaalia".

  • 4.1

   sanoo

   Kiitoksia 🙂 Niinpä, jännää kyllä miten tietyissä ympäristöissä inhokkivärikin toimii! 🙂

 3. 6

  sanoo

  Vanhemmillani on ollut juuri tuo sama hylly varastohyllynä, mutta he heittivät sen roskiin muutama vuosi sitten. Arvaa, onko harmittanut. Onneksi sinä pelastit yhden helmen.

  • 6.1

   sanoo

   No voi höh, voin kuvitella että on harmittanut. Aika tiukille meni kyllä tuonkin kanssa, veikkaan, että joku kaunis päivä tuokin olisi roskiin päätynyt ellei sitä olisi nyt pelastettu…:)

 4. 8

  sanoo

  Upealta näyttää, hienoa työtä olet tehnyt! Ja jos hyllyt ovat vähn epätasaiset niin se on vain hyvä, niissä on tunnelmaa. 🙂

  • 8.1

   sanoo

   Kiitos 🙂 No juu, ei se epätasaisuus minuakaan niin haittaa, kunhan ei nyt mitään ihan mahdottomia läikkyjä ole.

 5. 9

  sanoo

  Näyttää tosi hyvältä! Ja pienet epätasaisuudet ei haittaa ollenkaan, niinkuin sanottua, ne tekevät hyllystäsi uniikin.

  • 9.1

   sanoo

   Kiitos paljon! Niinhän ne tekevät, ja kun kyseessä on kuitenkin vanha hylly, ei se ole niin tarkkaa…;) Kuitenkin tuo tumma puun sävy on mielestäni kauniimpi kuin umpeen maalattu musta, joka ensin oli mielessä.

  • 11.1

   sanoo

   Kiitoksia 🙂 No niinpä, en tiedä miten en ollut huomannut tuota vanhemmillani aiemmin… Autotallissa ei ilmeisesti ole tullut käytyä kovin usein 😉 Olin kyllä niin innoissani löydöstä, että kunnostaminenkin oli tosi kivaa!

  • 12.1

   sanoo

   Joo, minäkin tykästyin erityisesti tuohon tummaan väriin. Tavaratkin jotenkin korostuvat nätimmin kuin alakerran valkoisissa Stringeissä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *