Saunalla tapahtunutta

Tämä viikonloppu ollaan häärätty saunarakennuksen sisäpuolen kimpussa. Torstaina töistä tullessani minua nimittäin odotti yllätys: saunan eteisen lattia oli purettu, uudet lattiavasat asennettu ja ensimmäinen kerros uretaanilevyäkin jo paikallaan, ja täysin varoittamatta. Tuo toinen puolisko ei kauaa tuumaile liikkeissään kun niikseen tulee. En siis saanut napattua teille ennen-kuvaakaan lattiasta, mutta uskotte varmaan kun kerron, että se oli kamala. Osittain retkahtanut, ja osa rakenteista lahoja, kuten alemman kuvan lautakasa todistaa.

No, viikonloppuna jatkettiin sitten itse saunatuvan lattian kanssa, joka sekin on nyt maalausta vaille kunnossa. Molempiin tuli tukeva ja leveä lankkulattia, jonka maalaamme Betoluxilla harmaaksi. Eilen ja tänään maalasin myös eteisen paneeleita valkoiseksi. Seinät tarvitsevat vielä maalikerroksen tai pari, sen verran tummia vanhat paneelit olivat.

Saunatupaan pitää tehdä vielä uusi paneelikatto vanhan tattikaton tilalle, sen jälkeen jäljellä onkin enää pintakäsittelyä ja sisustuksen miettimistä. En malta odottaa!

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *