Sanoja

Koti on siellä missä sydän on. Nyt nämä sanat tervehtivät aamuisin sängystä nousijaa yläkerrassamme. Jos joku ei vielä tiedä, tämä kyseinen juliste on Therese Sennerholtin yksinoikeudella Sisustuksen Koodille painama. Sitä on painettu rajattu 100 kappaleen erä, jota saa siis vain ja ainoastaan Koodista.

Mitäs mieltä te olette tästä tekstitaulubuumista? Minä tykkään, enemmän kuitenkin julisteiden visuaalisesta ilmeestä kuin itse tekstin sisällöstä. En koe tarvetta julistaa mitään sanomaa kotonani, ja yleensä Riviera Maison -tyyppiset tekstit joka ikisen purkin ja pänikän kyljessä ärsyttävät. Sennerholtin printit ovat kuitenkin visuaalisesti tosi kauniita, ja olen aina pitänyt yksittäisten kirjaimien graafisuudesta. Osuva teksti on sitten vain plussaa tämän päälle.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Itseäni ärsyttää tekstitetyt tavarat ja huonekalut vähän liikaakin – kuka oikeasti haluaa tuolin jossa lukee isolla CHAISE??? Tai lautasen johon on maalattu LE PLAT? Viimeinen jakso (myös minulle viimeinen) Tyylivarkaista oli kammoesimerkki tästä.
  Tykkään Theresestä, toivottavasti hänen töitään ei "pilata" liialla näkyvyydellä. Itse en ole vielä tilannut yhtäkään, vaikka ne jo aikojen alussa bongasin – ihan sitä täydellistä ei vielä ole löytynyt!

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Tekstitaulut/-julisteet ja seiniin teipatut jutut alkaa jo kyllästyttää, kun niitä näkee vähän joka blogissa ja lehdessä. Sisustustekstit ylipäätään ei ole kyllä oikein minun juttu, joten ehkä en vaan ymmärrä 😉

 3. 3

  sanoo

  Muhun ei oo koskaan iskenyt tekstijutut, ei todellakaan oo meidän sisustusmakuun sopivia ne koukerot. Mutta pakko myöntää että Teresen ovat hienoja, ehkä se on tuo fontti. Mutta on niitäkin nyt joka blogin sivulla esiteltynä, että ei enään nekään oikeen kiinnosta.

  Meidän kodin AINOA teksti tulee porrastauluun joka pian asennetaan, siinä tosin ilmoitamme kuka asuu missäkin kerroksessa 😉

 4. 4

  sanoo

  Gloria:
  Heh, samoilla linjoilla ollaan! Itse en tyylivarkaita sattunut katsomaan, mutta voin kyllä kuvitella…

  Anonyymi:
  Niinhän näissä trendeissä tuppaa käymään, että lopulta ne leviävät vähän joka puolelle ja sitten iskee kyllästyminen 🙂

  Retromoderni:
  Juuri tuo fontti, yksinkertaisuus ja graafisuus minuakin viehättää. Kaikki koukerot on kyllä ehdoton no-no. Kuulostaa hei kivalta tuo porrastaulu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *