SÄNGYNPÄÄTYPENKKI

Hrr, mikä marraskuu. Täällä on nukuttu luvattoman pitkään ja muutenkin vetelehditty koko päivä sisätiloissa, ankean harmaalla säällä taitaa olla vaikutuksensa. Nämä syksyiset makkarikuvat kuvastavat siis oikein hyvin tämän päivän laiskoja sunnuntaitunnelmia.
Roudasin vaihteeksi tuon vanhan penkin yläkertaan, sillä kaipasin laskutilaa päiväpeitolle ja tyynyille. Kyllästyin ties missä pyöriviin vuodevaatteisiin, ehkä penkki tuo niiden säilytykseen hieman tolkkua. Voipa tasolle kasata aamiaistarpeet tai lukemistakin, eli penkki tulee kyllä ihan tarpeeseen kaikenlaisissa tehtävissä.
Käänsin myös päiväpeiton vaihteeksi toisin päin, sen nurja puoli on tuollainen vähän luonnonväristä pellavaa tummempi. Nurja puoli menee melkein täydestä, ainoastaan käänteet peiton reunoissa paljastavat huijauksen. Mutta kuka niitä katselee. 😉 Näillä muutoksilla makkarin tunnelma vaihtui hyvinkin rouheaksi ja syksyiseksi. November, I´m ready.

This is what our bedroom looks like right now: the shades are darker and the mood is slightly rough. November, I´m ready.
Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   Kiitos! Tuo päiväpeitto on teetetty Pierre Freyn paksusta pellavakankaasta, jota saa tilattua esim. Koodin kautta.

  • 1.2

   sanoo

   Osaatko arvioida hintahaarukkaa paljonko parivuoteeseen teetetty päiväpeitto noin suunnilleen maksaisi? Tuo päiväpeitto on nimittäin aivan ihana! 🙂

  • 2.1

   sanoo

   Kiitos, tuo sattui kyllä olemaan kooltaan sängyn päätyyn oikein passeli. 🙂 Pääsee valkoista lattiaa vasten paljon paremmin edukseen mitä alakerran parketilla…

   Kivaa loppuviikkoa sinne!

  • 3.1

   sanoo

   Kiitos 🙂 Joo, tuossa näkyy kyllä hienosti ajan patina ja puun rouheus. Penkki oli alun perin räikeän turkoosi, me hiottiin vanha maali pois ja jätettiin luonnonvärinen puu näkyviin.

 1. 4

  sanoo

  Hyvä idea kääntää päiväpeitto eripäin, eihän tuosta ollenkaan huomaa että se on nurja puoli. Ja oikein kaunis kokonaisuus kaiken kaikkiaan! Haluaisin itsekin tuollaisen sängynpäätypenkin, jos vaan makuuhuoneessa tila sen sallisi. Ehkä joskus…

  • 4.1

   sanoo

   Välillä sitä kaipaa vähän vaihtelua, helpoiten se kävi näin 🙂 Vaikka muutos ei kovin iso ollutkaan, niin huoneen tunnelma tuli kuitenkin heti paljon syvemmäksi ja tummemmaksi. Ainoa kohta, mistä nurja puoli paljastuu, on nuo reunat, onneksi ne kuitenkin jäävät vähän tuonne peiton laskoksiin piiloon.

 2. 5

  sanoo

  Kaunis penkki! Minulla on vastaava penkki etsinnässä, kaipaisin juuri samoista syistä penkkiä sängyn eteen. Onhan ne myös kauniita katsella, ja tuovat kivaa ja lämmintä tunnelmaa makkariin

  • 5.1

   sanoo

   Kiitos! 🙂 Minä tykkään pitää sängyllä paljon tyynyjä, ja pitäisihän se päiväpeittokin saada nakattua johonkin iltaisin. Tähän asti peitto ja tyynyt ovat lojuneet vain jossain epämääräisessä pinossa tuolien päällä, joten on ihan kiva, että ne saa nyt vähän siistimmin aseteltua. Ja onhan tuosta apua pukemisessa ja vaikka aamiaisen tarjoilussakin, jos nyt joskus käy sellainen mäihä että sattuu sellaisen saamaan sänkyyn. 🙂

 3. 7

  sanoo

  Niin kaunista jälleen kerran ♥ Itsekin niin haaveilen tuollaisesta vanhasta penkistä, mutta ei ole missään vielä eteen sattunut tulemaan.

  • 7.1

   sanoo

   Oi kiitoksia 🙂 Kirppareilla ei kieltämättä kovin usein tule tuollaisia vastaan. Jostakin maaseudun makasiinikirppiksistä voisi löytyä tuon tapaisia talonpoikaispenkkejä, oletko käynyt koskaan sellaisissa kurkkimassa?

  • 8.1

   sanoo

   Kiitos! Penkki on kyllä aika kätevä sängyn päässä, ja tulee siitä usein vähän lisää tunnelmaakin makkarin sisustukseen. 🙂

 4. 9

  sanoo

  Fantastisia kuvia! Ja ihana penkki! Itse haaveilen betonipenkistä makuuhuoneeseen, kunhan saan sen ensin tapetoitua ja maalattua ; )

  • 9.1

   sanoo

   Kiitos! 🙂 Ja oi, betonipenkki kuulostaa hienolta myös. Rouhea betoni näyttää varmasti upelta pehmoisten ja muhkeiden vuodevaatteiden vierellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *