SADOLIN X TANT JOHANNA

 kuvat Sadolin

Maalivalmistaja Sadolin julkisti vastikään yhteistyössä ruotsalaisesta Tant Johanna-blogista tutun stylisti Johanna Bradfordin kanssa suunnitellun värikokoelman, joiden pohjalta on luotu näidenkin inspiraatiokuvien värimaailma. Tant Johanna on ollut pitkään yksi lempiblogeistani, siispä ei ollut mikään yllätys, että tykästyin myös näihin kuviin ja taidokkaasti valittuihin sävyihin. Astetta pidemmälle vietyihin värikarttoihin oli valittu mukaan myös sävyjä täydentävät korostusvärit ja pintamateriaalit. Kauniiden kokonaisuuksien ja toimivien yhdistelmien teko onnistuu siis entistä helpommin myös vähän epävarmemmalta oman kodin sisustajalta.
On kiinnostavaa nähdä, kuinka tämänkaltaiset yhteistyöt ovat lisääntyneet. Bloggaajissa piilee valtavasti potentiaalia ja onkin hieno juttu, että yritykset ovat hiljalleen alkaneet hyödyntää myös tätä osaamista. Tämä on sitä nykyaikaa, ja ainakin minua tällaiset kampanjat kiinnostavat ihan eri tavalla. Onkin hauska nähdä, mihin tämä suuntaus kehittyy, vastaavat kollaboraatiot tulevat varmasti lisääntymään lähivuosina myös täällä Suomenkin puolella.

I love this soft colour palette designed by Tant Johanna for Sadolin.

Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   Juu, olenkin seuraillut Caisan kuukauden väri -poimintoja koko viime vuoden ajan. Aivan ihania värejä ja tunnelmia hänelläkin!

 1. 2

  sanoo

  Todella kauniit sävymaailmat! Yleensäkin Sadolinilla on mun mielestä todella onnistuineita sävyjä. Harmi, kun myyntipaikat ovat vähentyneet huimasti.

  Mutta jos joku haluaa nauraa kunnolla, käykääpä katsomassa Sadolinin suomenkielisillä sivuilla inspiraatioiden alta eri väreistä ja niiden vaikutuksista =D Ovat vissiin Google Kääntäjällä käännetty!

  • 2.1

   sanoo

   Eikös, tosi kauniita, liukuvia sävyjä ja ihania tunnelmia.

   Ja ei vitsit, kävin ja repesin! 😀 Hassua, kuinka tuollaista onkaan ison firman sivuilla… Tästä kokoelmasta ei puolestaan näkynyt mitään tietoa suomenkielisillä sivuilla, siksi tuo postauksessa linkkikin vie Ruotsin puolelle.

 2. 4

  sanoo

  Juurikin ihailin kuvia ja tunnelmia hänen bloginsa puolella 🙂 Niin onnistuneet sävyt !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *