Ruutua makkarissa

Hayn uudet lakanat pääsivät eilen ensimmäistä kertaa käyttöön, ja vaikuttavat kyllä yhden yön käytön jälkeen kaikinpuolin hyviltä ostoksilta. Materiaali on puuvillasatiinia, mutta kertaalleen pestynä ei ollenkaan liukasta, vaan mukavan pehmeän tuntuista. Peitto tuntui pysyvän hyvin paikallaan eikä liukunut pois, kuten joissain lakanoissa. Suuri plussa on lisäksi vetoketjut sekä tyynyliinoissa että pussilakanoissa.

Tämä malli on Hayn Minimal collectionista sävy Lemon, joka oli kokoelman hillityin väritykseltään. En haluaisi nukkua riemunkirjavissa lakanoissa, mutta tuo tyynyliinojen keltainen puoli on juuri sopivan pieni piristysruiske. Pussilakanan toinen puoli on hennon vaaleansininen, väri on niin haalea, että sitä kuvissa tuskin eden huomaa.

Ruutua löytyy makkarista nyt oikein olan takaa, ennestään siellä on muutama Hayn ruutulaatikko, jotka toimittavat myös laskutason virkaa. Mies aina ihmettelee, kun säästän kaikenlaisia tyhjiä purkkeja, mutta minusta ne ovat sisustuksessa välillä ihan hauskoja. Noissa on juurrutettu chilipuun oksia ja välillä ne toimittavat maljakon virkaa, niin kuin nytkin.

Kommentit
 1. 1

  Kaisa sanoo

  Todella kauniit lakanat! Ja ihania kuvia muutenkin, varsinkin tulppaani peltipurkissa on tosi söpö! 🙂
  Kuinka paljon noi Hayn lakanat kustansivat?

 2. 2

  sanoo

  Kiitoksia 🙂 Yksi paketti maksaa noin seitsemänkymppiä, sisältäen tyynyliinan ja kapean pussilakanan. Ostin nämä Koodista, lakanoita ei ole suoraan liikkeessä mutta tilaus onnistuu 🙂

 3. 3

  sanoo

  Ihanan raikkaan näkönen makkari, ja nuo ruutupussilakanat soppiiki teän makkariin ku nenä päähän 🙂 Kauniit petivehkeet, raikkaat ja kiva tuo ruutukuvio 🙂 Ihastelen muutenki usiasti teän kotia, minusta teän koti on upea 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *