Ruoanlaittoa ja remonttikuulumisia

Meillä on ollut toista päivää kotona netti poikki, tuossa nyt rempattavassa seinässä kun sijaitsee talon sähkötaulu sekä kaikki mahdolliset tv- ja nettiantennit. Ne piti kytkeä pois käytöstä koolauksen ja paneloinnin ajaksi, sillä johtoja vedettiin vähän uusiin paikkoihin piiloon paneloinnin alle ja antenninkin paikkaa vaihdettiin. Nyt kuitenkin pelittää jälleen, jippii 🙂

Seinä on edistynyt parin päivän aikana hurjasti, torstaina purettiin se loppuun, villoitettiin ja asennettiin tuulensuojalevyt, perjantaina koolattiin ja tänään lauantaina mies kerkesi sen jo paneloimaankin. Urakka on siis maalausta ja ikkunamyykejä vaille valmis! Maalauksen kanssa tosin saattaa mennä hetki, tänne kun on luvattu sadetta nyt muutamaksi päiväksi. Pääasia kuitenkin että suurimmat hommat on nyt tehty.

Kokeilin tänään Hannan kehuttua varhaiskaalisalaattiohjetta, ja täytyy myöntää, että oli aikas herkkua uusien perunoiden ja grillatun kanan kera. Mitä nyt sinappia lorahti vähän turhankin paljon…;) Töistä kulkeutui tänään mukaani uusi L.A Bruketin saippua ja ekologinen tiskiharja. Saunasaippuaksi kaavailtu pullo oli vain aivan liian ihana saunaan piilotettavaksi, niinpä se jäi keittiöön jokapäiväiseen käyttöön.

Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   Mullakin oli ollut jo kauan aikomuksena tehdä tätä ja nyt sain vasta aikaiseksi. Kannattaa kyllä kokeilla, oli hyvää ja vähän erilaista vaihteeksi.

   Kivaa sunnuntain jatkoa sinullekin!

 1. 2

  sanoo

  Kurkkasin salaatin kastikkeen ohjeen ja taidanpa pyöräyttää salaatin näyttää herkulliselta kuvissasi.
  Olen käynyt ihastelemassa kotiasi, kaunista on.

  • 2.1

   sanoo

   Oli kyllä herkullista, ja tuo sopii aika kivasti monenlaisten ruokien kanssa. Että testiin vaan! Ja kiitoksia, tästähän tämä pikkuhiljaa alkaa valmistua 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *