PUNAISEN MATON PAIKKA

Sain Kodin kulmia -blogista haasteen esitellä kotimme punaisen maton paikka Suomen kaunein koti -ohjelman hengessä. Alkuperäinen haaste löytyy Luumutar-blogista. Minun täytyy tunnustaa, että en ole katsonut tätä ohjelmaa kuin muutaman hajanaisen hetken verran, joten olin hetken aikaa haasteesta vähän ulalla. Hetken ihmeteltyäni pääsin kuitenkin haasteeseen kärryille, kiitos sitä ahkerasti toteuttavien kanssabloggareiden. 
Punainen matto markkeeraa siis omaa lempipaikkaa kodissa, minulla se osui empimättä yläkertaan. Tykkään yläkerran näkymästä kumpaankin suuntaan, tila on avara ja valoisa, aika korkeakin. Tavaraa ei ole paljon ja fiilis on jollain tavalla seesteinen. Yläkerrassa on tilaa hengittää.

Jos pitäisi nimetä vain yksi ainut lempipaikka, sijaitsisi se varmaankin tuossa portaiden yläpäässä. Kun on kavunnut portaat ylös, eteen avautuu suora näkymä tilan päähän. Tähän näkymään ihastuin jo ensimmäisessä asuntonäytössä ja tykkään siitä aina vain. Vinteissä on se oma fiiliksensä.

Mihin sinä asettaisin punaisen maton kodissasi?

I got a blog challenge to point my favourite spot at home. Here it is, in the upstairs.

Kommentit
    • 1.1

      sanoo

      Kiitos! Joo, yläkerrassa kulkee valo aika kauniisti, päädyissä olevat ikkunat tuovat sitä kivasti tilaan ja valkoinen lattia lisää vielä valoisuuden tuntua entisestään. Alakerta on vähän sokkeloisempi ja siellä on tummemmat lattiat, heti huomaa että valo ei kulje ollenkaan tällä tavalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *