Pukeutumistilasta

Tässä muutama pikaotos yläkerran pukeutumistilasta. Meillä on vaatteet pääosin avotangoissa, jotka sijaitsevat mustan peilin takana hormin toisella puolen. Nuo avotangot ovat osoittautuneet käytössä ihan toimiviksi, sillä niistä löytää äkkiä hakemansa, ja kaikenlainen sovittelu on helpompaa. Esillä olevat vaatteet eivät häiritse, kun ne näkyvät vain aivan huoneen päästä ikkunan vierestä. Tankojen lisäksi vaatteita säilytetään laatikoistoissa, joita on seinän vierellä pitkä rivi. Säilytysbokseissa säilyy harvemmin käytettävät sesonkivaatteet, kengät ja sen sellaiset.

Ajattelin vielä kiinnittää tankojen yläpuolelle jonkinlaisen seinähyllyn, jossa voisi pitää laukkuja. Tällä hetkellä nimittäin laukuilla ei oikein ole paikkaa, ja ne ajelehtivat useimmiten eteisen ulkovaatekomeroissa. Tarkoitukseen kävisi varmaan ihan perus Lack-hylly tai jokin vastaava kevyt piilokiinnikkeinen hylly, kunhan löytyisi sopivan mittainen. Äkkiä varmaan sellaisen itsekin tekaisisi, kun vaan ehtisi ja viitsisi.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Taisin just muuttua kateudesta vihreäks moisesta järjestelmällisyydestä.:) Kyllä teidän kelpaa!

  • 1.1

   sanoo

   Voin sanoa, että välillä ne vaatteet ovat silti kaikessa muussa kuin järjestyksessä, mutta yritys hyvä kymmenen 🙂

  • 2.1

   sanoo

   Rajallisten säilytystilojen takia on pakko yrittää pitää kuria tuolla vaatehuoneen puolella…:) Kaikenlaiset laatikot ovat kyllä olleet pelastus, niihin saa sullottua vaikka ja mitä, eikä tavarat mene kuitenkaan ihan sekaisin. Pieni ekstratila ei olisi kuitenkaan koskaan pahitteeksi!

 2. 3

  sanoo

  Kommentoidaan tähän samaan vielä, että haastoin sut mun blogissa kertomaan 8 faktaa itsestäsi!

 3. 4

  sanoo

  Voi, kun olisikin tilaa vaaterekille. Se olisi taatusti paljon kätevämpi kuin ahdas vaatehuone. Ihanan särmä henkaririvi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *