Puhtaat valkeat lakanat

…taisi olla joskus jonkun sarjankin nimenä. No nyt on meillä samanmoiset, ihana köllähtää illalla puhtaisiin petivaatteisiin. Se on sitä arjen luksusta! Taustalla vilahtaa Componibilit, ne ovat olleet meillä yöpöytinä jo jonkin aikaa. Tämä on se vähän isompi malli, jota saa kasata päällekkäin mielensä mukaan. Enemmän kuvia olisi mieluusti tullut, mutta kaikki olivat niin pirun suhruisia, ettei niitä viitsinyt laittaa.

Edit. Piti vielä kysymäni, että silitättekö tai mankeloitteko te yleensä lakanat? Minä en koskaan, heh, kuten kuvasta näkyy. Olisihan ne siliänä ihanat mutta vähän turhaa vaivaa mielestäni, ryppyyn ne menevät kuitenkin! 🙂 Ei olla muutenkaan kavereita silitysraudan kanssa, sitä käytetään vain jos on pakko. Lautakin on vielä muuton jäljiltä ulkovarastossa…

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Mistä ihanat valkoiset lakanat? Ja tuttu tunne, että kuvat suhruisia:), mutta tämä sinun kuva oikein selvä ja kaunis!

 2. 2

  sanoo

  Hanna:
  Lakanat on tuollainen keräilyerä, ainakin Finlaysonilta on osa, mutta en edes muista mistä nuo raidalliset on… Ei siis todella mitään uutukaisia 🙂 No joo, tarvis varmaan hankkia parempi kamera, tai edes opetella valokuvaamaan 😉

 3. 3

  sanoo

  Mankeloin lakanat ja silitän melkein kaiken mahdollisen…jos jostain kotityöstä tykkään niin slittämisestä! Varsinkin, kun koitan ajoittaa sen oikein eli siihen, kun pyykit on vielä hiukan kosteita. Ja liinavaatteet ovat munsta (mulle siis) vasta puolipuhtaat, jos niitä ei ole mankeloitu…siitä mankeloinnista, sileydestä se puhtaudentuntu vasta tulee.
  Jokainen tyylillään! En todellakaan tarkoita, että muiden/kaikkien pitäis…

 4. 4

  sanoo

  Ai että mä vihaan mankeleita ja silityslautkaan mun best friend ei ole.

  Mankeloidessa ne muutamat kerrat, AINA jäi lakana sinne niin siis tuhannen kiinni ja jumiin, ettei sitä meinannut saada irti ja vannoin etten enään koskaan käytä sellaista vehjettä.

  pyyhkeitä tosin oli kiva mankeloida, ne meni sutjakkaasti.

 5. 5

  sanoo

  Anna-Liisa:
  Se on kyllä totta, että sileät lakanat tuntuvat aivan mahtavilta! Voi jestas, olisinpa minäkin yhtä innokas…

  RUMBO:
  Mulla ei kauheasti kokemuksia mankeloinnista ole, mutta elävästi pystyn kyllä kuvittelemaan itseni samassa jamassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *