Puhtaat ryppyiset lakanat

Viikonloppuna oli makkarissa kiva fiilis, aurinko paistoi ja puhtaat lakanat kutsuivat loikoilemaan. Niin kuin kuvista näkyy, meillä ei juuri vuodevaatteita silitellä, heh. Pellavapäiväpeittokin lähti lakanoiden myötä pesuun, heitin sen tilalle torkkupeiton alakerrasta. Rennot petaukset on parhaita!
Nämä pakkasaamut ovat olleet aika vilakoita vanhassa talossa. Heti ensimmäiseksi aamulla heitän paksun aamutakin päälle ja huopatöppöset jalkaan, niiden täytyy siis olla heti käden ulottuvilla. Olen toisinaan aika vilukissa, mikään ei ole minusta inhottavampaa kuin palella aamuisin. Seinäkoukuista palttoo on onneksi napattavissa muutamassa sekunnissa. Todellinen aamun pelastaja siis.
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Kaunis värimaailma ja tunnelma kuvissa! Ja täällä sama, kylmään kotiin on shokki herätä. Joskus Sveitsissä asuessani koitin opetellaan tuttavieni tavoille nukkua ikkuna raollaan talvellakin. Ei ihan sopinut omaan pirtaan:).

  • 2.1

   sanoo

   Kiitoksia paljon! Niin mäkin ihailen niitä puuhakkaita, itseltä ei kyllä millään onnistuisi moinen. Just ja just saa omat kauluspaidat ja muut akuutit tapaukset silitettyä.

  • 5.1

   sanoo

   Hehe, mielellään sitä tietty sujahtaisi mankeloituihin sileisiin unelmiin, mutta mulle kelpaa kyllä noinkin! Ja onhan ryppyiset pellavalakanat tällä hetkellä jopa in 😀

 2. 6

  sanoo

  Meillä mies hoitaa kaikki silitykset (ja hän kyllä sitten silittääkin ihan kaiken t-paidoista villatakkeihin ja yöpaitoihin ja minun hörselömekkoihin) – mutta lakanoita ei meilläkään silitetä. Haaveilen kyllä sileän pehmeistä lakanoista, ja jos olisi tilaa sijoittaa mankeli jonnekin kätevästi, varmaan mankeloisin lakanat… Sitä odotellessa…

  • 6.1

   sanoo

   Joo kyllä minäkin haaveilen pehmoisista ja sileistä lakanoista, mutta silityshommiin en kyllä rupea 🙂 Mankelia voisi harkitakin, jos sellainen olisi ja sille olisi tilaa… Oi sinua onnekasta, meillä ei kyllä mies(kään) ole kovin innokas silittäjä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *