POSTIKORTTEJA SAIMAALTA

Terveiset Etelä-Savosta! Me vuokrattiin Rantasalmelta mökki ja nyt elellään viikko täällä Saimaan rannoilla, ihan käsittämättömän upean luonnon keskellä.
Mökkimme on sellainen perus 70-luvun hirsimökki vailla sen kummempia mukavuuksia, vesijohtovettä tai sisävessaa, mutta se sopii meille oikein mainiosti. Onpahan täydellinen irtiotto arjesta, ja jotenkin vähän askeettisemmassa ympäristössä rentoutuukin paremmin. Ainakin nämä ensimmäiset päivät ovat tehneet tehtävänsä, joutenoloon on heittäydytty ihan täysin rinnoin.
Mökin parasta antia ovat ehdottomasti isot Saimaalle antavat ikkunat sekä tuo ihana pikkuinen rantasauna, jonka terassilla on tullut istuttua valtaosa ajasta. Mies on kalastanut sielunsa kyllyydestä ja minä istunut tuossa rantasaunan terassilla viltin ja kirjojen kera. Välillä uskaltautunut kalareissuillekin tai marjametsään hyttysten syötäväksi. Illat ovat ehkä hienoimpia, järven taakse laskeva aurinko muuttaa ympäristön värit heleän sinisestä punaisten eri sävyjen kautta
syvän sinisiksi. Joinakin iltoina usva nousee lahdesta pitkin järven pintaa, ja leviää hiljalleen pitkin järveä. Niin käsittämättömän kaunista, puhumattakaan kaikkialla vallitsevasta hiljaisuudesta. Ihan täydellistä rentoutusta.
Vielä tämän viikon ajan bloggailen vähän hitaampaa tahtia ja vastaan kommentteihinne vähän myöhässä. Mökkitunnelmia voi seurata parhaiten Instagramin puolella, mutta saatanpa innostua palailemaan mökkitunnelmiin vielä myöhemmin viikolla täällä blogissakin.
Greetings from the lake Saimaa! We rend a cottage for a week and have now spent the first days enjoying beautiful nature and the silence of Eastern Finland. Calm and peaceful, this place offers all that is needed for total relaxation.
Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   Voih, nyt se kateus iski minuun ja kovasti! 😉 Kyllähän tuolla asuisi ja nauttisi mielellään ihan päivittäinkin, niin upeaa seutua.

  • 5.1

   sanoo

   Kyllä tuolla ollessa sielu lepäsi! Täytyy varmaan ottaa mökkeily ihan tavaksi, mitä sitä ulkomailla kun Suomestakin löytyy niin paljon kauniita paikkoja…

  • 6.1

   sanoo

   Heippa! Kiitoksia mukavista sanoistasi ja kiva kuulla, että olet löytänyt blogiini. Täytyykin tulla hetimiten vastavierailulle, kuulostaa mielenkiintoiselta tuo sinun blogisi! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *