Posteri

Nettikauppa Society6:sta jo tovi sitten tilailemani posteri sai vihdoin kehykset ja pääsi seinälle kavereiden viereen. Taulukollaasi sen kun kasvaa ja leviää kai kohta olkkarinkin puolelle… Jotenkin tuo senkin päällinen vain vaati jotain yläpuolelleen. Maljakkoon hain pihalta muutaman ruusun oksan, vanhasta römpsöttävästä pensaasta tohtii oksia vähän verottaakin. Aina ei tarvii olla kukkia, pelkät oksatkin ovat välillä tosi kauniita.

Leivoin äsken kakun äidille ja nyt täällä leijuu niin mehevät tuoksut, että on kauhea kiusaus maistaa palanen… Täytyy nyt vaan koittaa kestää huomiseen. 🙂 Kivaa viikonloppua!

Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   Kiitos 🙂 Tuossa on nyt vähän kaikkea sekalaista, kokoelma muuttuu ja kasvaa aina, kun sopiva tulee vastaan.

 1. 2

  sanoo

  Kiitos todella inspiroivasta blogista! Todella kaunis kuvakavalkadi seinällä. Silmä osui tietenkin ensimmäisenä upeaan peura kuvaan. Mistä olet sen hommannut?

  • 2.1

   sanoo

   Eipä kestä, kiitos itsellesi mukavasta kommentista! 🙂 Tuo peurakuva on tilattu myös Society6:sta, varsinainen aarreaitta tuo nettikauppa.

  • 4.1

   sanoo

   Kehykset ovat Ikean Ribba-sarjaa, ihan hyviä peruskehyksiä ja eri kokojakin löytyy kiitettävästi 🙂

 2. 5

  sanoo

  Aii että on ihana kollaasi. Tykkään! 🙂 Ja sisustustyylistäsi muutenkin. –> klikkailen tästä lukijaksesi seuraavaksi. t. Kaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *