Popot

Vaikka käyn päivittäin keskustassa töissä, olen pitkän aikaa onnistunut jotenkin sivuuttamaan kaikki sen kaupat. Tänään olinkin ihmeissäni kaupungilla pyörähtäessäni, kun uusia putiikkeja oli ilmestynyt vähän sinne sun tänne. Ainakin Skopunkten-kenkäkauppaa ja mm. Liu Jon farkkuja myyvää Brand Gallerya näkyi ilmestyneen katukuvaan. Täällä ei näköjään olla ihan perillä asioista.

Kuvan ”köyhän naisen Pistolit” ovat kuitenkin vanhasta tutusta Nilsonista, jossa Cocokin pyörähteli tänään kameroineen. Illan -20 % tarjous piti tietysti käyttää hyväksi. Pehmoista nahkaa ovat sekä sisältä että ulkoa, joten toiminevat oikein oivina korvikkeina.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Voi vitsi, olisin itsekin voinut käyttää tarjouksen hyväkseni! Noi on kivat. Oikeat Pistolit eivät ole mukavan tuntuiset superongelmallisen malliselle jalalleni ja olen ostanut samat, mutta vähän erit jo viime talvena. Oikein mukavat ja kivat jalassa. Hyvä ostos!!

 2. 3

  Anonyymi sanoo

  Kivan näköiset ovat!
  Itse asiassa olen itsekin netin kautta kyseisiä kenkiä katsonut. Asun ulkomailla, Nilsonin liikkeistä kaukana ja arvon, kannattaisiko kengät tilata.. Osaatko sanoa kenkien mitoituksesta? Onko normaalia/ pientä/ suurta. Puolikkaita kokoja ei harmikseni ole, joten koon arvioiminen on haaste.

 3. 4

  sanoo

  anonyymi:
  Aika normaali mitoitus noissa mielestäni on, mutta jos oma jalkasi on kahden koon rajamailla, ottaisin kyllä isomman. Kärki on pikkuisen kapea ainakin omalla vähän leveämmällä jalkaterällä mitattuna 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *