Pikkuisen pinkkiä

Näin keväällä karkkivärit alkavat houkuttaa – ainakin pienissä määrin. Tykkään päivittää sisustusta vuodenaikojen mukaan, muutama värikäs esine freesaa vaaleaa ilmettä kivasti. Tänä keväänä olen tykästynyt erityisesti pinkkin ja keltaiseen. Ensimmäisen kuvan moodboard on kuvista ehdoton suosikkini, sellainen olisi ihana myös uudessa kodissamme. Vaaleansiniset Magiksen tuolitkin ovat aika herkut yhdistettynä raikkaaseen fuksiaan. Kuvat on lainattu jostakin blogista, löysin ne inspiraatiokansiostani, enkä muista enää linkkiä. Kertokaa jos näyttää tutulta.
Mitenkäs teillä, tuleeko yllättäviä värihimotuksia näin kesän korvalla?
Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Voi kyllä, aina kesän tullen huomaan himoitsevani värikylläisiä sävyjä. Yleensä pidän neutraaleista sävyistä, mutta kesäksi täytyy saada kunnon värejä! 🙂 Kivoja kuvia sulla.

  -Niina

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Moodboardit on ihania! Mullakin on nyt keltainen buumi menossa, jostain syystä keltainen väri näyttää nyt niin freesiltä..

 3. 3

  sanoo

  Niina,

  Kiitos. Heh, mulla on vähän sama juttu, itsekin tuppaan olemaan aika mustavalkoharmaa sisustuksen suhteen, mutta pari väripilkkua on saatava 🙂

  Anonyymi,

  Keltainen on niin pirteä, mutta siinä on oltava oikea sävy, sellainen haponkeltainen 🙂 Oon myös ihan hulluna kaikenlaisiin inspiraatiotauluihin..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *