Pieniä eroja

Muistatte varmaan, kun postasin viime viikolla lähes identtisen kuvan yläkerrastamme. Jotain ennätti jo sen jälkeen muuttua, tuon nuupahtaneen pelargonian oksan lisäksi siis. Valittelin silloin tason puutetta seinustalla, nyt ei löytynyt ihan tarkoittamaani lipastoa, mutta ihan kiva juttu kuitenkin:

Seinustalla on nyt vanha tv-taso 50-60 luvulta, jonka löysin – yllätys yllätys – vanhempieni aarreaitasta. Minusta tuo on ihan kiva paikassaan, siihen saa tehtyä kivoja asetelmia aamuja sulostuttamaan tai vaikka poltella tasolla kynttilöitä illansuussa, alla on kätevä teline muutamalle aikakauslehdellekin. Muotokin passaa hyvin Stringin ja Jielden valaisimien kaveriksi.

Saattaapi olla, että tuo jossain vaiheessa siirtyy vielä saunatuvan puolelle, mutta juuri nyt en malta siirtää sitä minnekään muualle.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Tajusin juuri että tuo se jokin mitä meidänkin rintamamiestalon olohuone kaipaa! Juuri oikeat värit ja muodot:)
  Nyt täytyy kulkea vaan silmät auki!

 2. 3

  sanoo

  Ihana 🙂 Juuri noita on näkynyt viime aikoina kierrätyskeskuksissa, aarteita.
  Löysin mökiltä lähes vastaavan ja kotiinhan se oli tuotava.

  • 3.1

   sanoo

   Jep, noita on kyllä ollut liikenteessä jonkin verran. Tuossa on se kiva puoli, että sitä voi soveltaa kaikenlaiseen taso-sivupöytä-säilytyskäyttöön…:)

 3. 4

  Anonyymi sanoo

  Kylläpä vanhemmiltasi löytyy hienoja aarteita!:) Tosi hyväkuntoisen näköinenkin kaiken lisäks! Mä oon myös katsellu vastaavia vähän sillä silmällä 😉 sitä oikeaa odotellessa..

  • 4.1

   sanoo

   Juuh, vanhaan taloon on kertynyt vähän kaikkea aikojen kuluessa 🙂 Melko hyväkuntoinen tuo tosiaan on, ollut vähällä käytöllä ilmeisesti. Onnea "sen oikean" etsintään 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *